Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-18 14:15:10 +0200 Το Παλαιό Φάληρο αποκτά την πρώτη παιδική χαρά για ΑμΕΑ. Η πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ

Η πρώτη παιδική χαρά για ΑΜΕΑ 470 900
Το Παλαιό Φάληρο αποκτά την πρώτη παιδική χαρά για ΑμΕΑ.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 12:45 τα Special Olympics Ελλάς μαζί με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου εγκαινιάζουν την πρώτη παιδική χαρά για ΑμεΑ Αγίας Σκέπης Π. Φαλήρου. Στα πλαίσια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του αθλήματος Bocce και Μπάσκετ στα καινούρια γήπεδα καθώς θα υπάρχουν και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων "ΑΛΜΑ".

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβης ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας και η πρόεδρος του Συλλόγου ΑΛΜΑ Κατερίνα Γιαννακοπούλου στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας τους, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της παιδικής χαράς για ΑμεΑ στο Παλαιό Φάληρο.

Η παιδική χαρά Αγίας Σκέπης Παλαιού Φαλήρου (δίπλα στα Village – στάση τραμ Αγίας Σκέπης) θα διαθέτει γήπεδα Bocce Special Olympics, Μπάσκετ ΑμεΑ και του ποδηλατόδρομο για όλους.

Τα εγκαίνια του χώρου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:45 μ.μ. ενώ μετά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από αθλητές των Special Olympics Hellas και του συλλόγου ΑΛΜΑ.

Η παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε περιλαμβάνει την κατασκευή του γηπέδου ‘Μπότσε’ διαστάσεων περίπου 28,00μ x 4,00 μ, κατασκευασμένου από πορώδες σκυρόδεμα και συνθετικό χλοοτάπητα και περιμετρικά τοιχία επενδυμένα με ξύλο.

Επιπροσθέτως για την προστασία από τον ήλιο και την ευχάριστη παραμονή των χρηστών του χώρου άθλησης, κατασκευάστηκαν δύο ξύλινα στέγαστρα (πέργκολες) αναμονής των παικτών καθώς και καθιστικοί πάγκοι. Επίσης το γήπεδο εντάχθηκε στην υπάρχουσα παιδική χαρά, ενώ η είσοδος του διαμορφώθηκε κατάλληλα ώστε να είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

Πηγή: my-mosxato.blogspot.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας