Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-01 11:34:01 +0200 Νέο μέλος για την οικογένεια Brangelina; Η οικογένεια... "Brangelina"

Η οικογένεια... "Brangelina"

Η οικογένεια... "Brangelina" 470 900
Νέο μέλος για την οικογένεια Brangelina;

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά και ταιριαστά ζευγάρια! Η σχέση τους ξεκίνησε αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" και μέσα σε λίγα χρόνια δημιούργησαν μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Ο Brad Pitt αρχικά υιοθέτησε τα παιδιά που είχε υιοθετήσει η Angelina Jolie πριν τη γνωριμία τους, τον 14χρονο πια Maddox, τον 12χρονο Pax και την 10χρονη Zahara, ενώ πολύ γρήγορα απέκτησαν τη μικρή Shiloh και τα 7χρονα πια δίδυμα Knox και Vivienne. Η οικογένεια είναι πρώτη προτεραιότητα και για τους δύο και το έχουν αποδείξει.

Ο Brad Pitt σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στην Τhe Τelegraph μιλάει για την καθημερινότητά σε ένα σπίτι με έξι παιδιά αλλά και για το αν σκοπεύουν να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένειά τους.

"Όλοι λένε για την χαρά του να είσαι γονιός - μπλα, μπλα, μπλα! Εγώ ποτέ δε φανταζόμουν πόσο δυνατά μπορούσα να αγαπήσω κάτι, μέχρι τη στιγμή που είδα τα πρόσωπα των παιδιών μου. Σε ένα σπίτι με παιδιά υπάρχουν τσακωμοί, αγάπη, ακαταστασία, τα πάντα! Είναι το απόλυτο χάος"

Όσον αφορά το πως καταφέρνουν να επιβάλουν την πειθαρχία στο σπίτι, ο διάσημος ηθοποιός απαντάει: "Τα αγόρια χρειάζονται πολλή περισσότερη πειθαρχία από ότι τα κορίτσια. Νιώθω ότι δουλειά μου είναι, να είμαι δίπλα τους, να τα βοηθήσω να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν, να τους προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερες εναλλακτικές και έτσι σταδιακά να ανακαλύψουν τον εαυτό τους."

"Είναι υπέροχο πράγμα να μεγαλώνεις τα παιδιά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι σαν να τα διδάσκει ο ίδιος ο κόσμος. Και τα έξι έχουν μνήμες από το Βιετνάμ, το Παρίσι και πολλά ακόμα μέρη."

Τόσο ο Brad Pitt όσο και η Angelina Jolie, ανέκαθεν ήθελαν μία μεγάλη οικογένεια. "Η Angie και εγώ είχαμε σαν στόχο τη δωδεκάδα, αλλά μετά το 6ο παιδί καταλάβαμε ότι αυτό θα ήταν δύσκολο!" 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας