Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 16:32:41 +0300 1η Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό με θέμα: “Θηλασμός: Η ξεχασμένη μητρική τέχνη”. Η ξεχασμένη μητρική τέχνη

Η ξεχασμένη μητρική τέχνη

Η ξεχασμένη μητρική τέχνη 470 900
1η Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό με θέμα: “Θηλασμός: Η ξεχασμένη μητρική τέχνη”.


Το www.mitrikosthilasmos.com, ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ελληνόφωνος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της επερχόμενης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργανώνει την 1η του Ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό με θέμα: “Θηλασμός: Η ξεχασμένη μητρική τέχνη” και ελεύθερη είσοδο.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν” πλήθος έγκριτων Ελλήνων επιστημόνων, διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC και Συμβούλων Θηλασμού του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece (LLLG), θα μιλήσουν στο ευρύτερο κοινό (νέοι γονείς & επαγγελματίας υγείας).

Αναγνωρίζοντας πως οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα ξεκινούν να θηλάζουν τα μωρά τους αλλά απογαλακτίζουν πολύ νωρίς, επιχειρούμε να δώσουμε στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός είναι μια φυσική διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτές και τα μωρά τους για σήμερα αλλά και στο μέλλον!

Στόχος είναι και η προτροπή της επιστημονικής κοινότητας στο να στηρίζει τις νέες μητέρες στην τέχνη του θηλασμού και το δικαίωμα της επιλογής για τη διατροφή του παιδιού τους από την πρώτη ώρα!

Καλούμαστε και μέσα από αυτή την ημερίδα να βοηθήσουμε ώστε το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών στο θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους, με την ελπίδα μια μέρα να δούμε μια πιο φιλική προς το θηλασμό Ελλάδα!

Με έντονη κοινωνική ευαισθησία το mitrikosthilasmos.com βρίσκεται σε μια συνεχή δραστηριότητα, πάντα με πίστη στους σκοπούς και τους στόχους του που δεν είναι άλλοι από την προστασία, προώθηση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού, την κατάδειξη της συνεχώς αυξανόμενης εμπορευματοποίησης της βρεφικής διατροφής στην Ελλάδα και της έλλειψης ενημέρωσης για το φυσιολογικό τρόπο διατροφής του παιδιού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ημερίδας και λοιπές πληροφορίες στη διεύθυνση: www.mitrikosthilasmos.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας