Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-25 19:24:20 +0300 Σκληρά λόγια, απορίες και αδιάκριτα ερωτήματα που θα μπορούσαν να επισκιάσουν μία όμορφη και χαρούμενη στιγμή για το διάσημο μοντέλο. Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα και το Ίντερνετ "παρέλυσε"

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα και το Ίντερνετ "παρέλυσε"

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα και το Ίντερνετ "παρέλυσε" 470 900
Σκληρά λόγια, απορίες και αδιάκριτα ερωτήματα που θα μπορούσαν να επισκιάσουν μία όμορφη και χαρούμενη στιγμή για το διάσημο μοντέλο.

 

«Ένα υπέροχο μικρό θαύμα με επέλεξε για μητέρα του. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να έχω αυτήν την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτόν τον ακατάλυτο δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου». Με τα παραπάνω λόγια να συνοδεύουν μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με την ίδια να κρατά στο χέρι της τα ποδαράκια ενός νεογέννητου μωρου, η Ναόμι Κάμπελ αποφάσισε να ανακοινώσει στους θαυμαστές της ότι έγινε μητέρα. 

 

 

Η ίδια επέλεξε να μην μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες ένω στην φωτογραφία είχε αναφέρει και το όνομα της μητέρας της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος του διαδικτύου και ακόμα περισσότερο οι άνθρωποι που βρίσκονται στο χώρο της μόδας και της showbiz παρέλυσαν. Τι είχαν να πουν; 

 

«H Ναόμι μητέρα στο 50 της», « Ποιανού είναι το μωρό; » «Αγνώστου πατρός», «παιδί με παρένθετη», «η Ναόμι με βραχιολάκι μαιευτηρίου», «φωτογραφίες χωρίς ίχνος κοιλιάς ένα μήνα πριν», «σε σχέση με Αμερικανό το τελευταίο διάστημα», «Ποια είναι η παρένθετη μητέρα», «Πριν από ένα μήνα έκανε show», « Δεν έχουν όλες οι γυναίκες τα χρήματα και τις ίδιες ευκαιρίες στη μητρότητα στα 50 τους».

 

Σκληρά λόγια, απορίες και αδιάκριτα ερωτήματα που θα μπορούσαν να επισκιάσουν μία όμορφη και χαρούμενη στιγμή για το διάσημο μοντέλο, το οποίο είχε δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν την θέληση της κάποια στιγμή να έχει την δική της οικογένεια.

 

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στο νέο μέλος της οικογένεια της Ναόμι Κάμπελ και να είναι το μωράκι της γεμάτο υγεία και χαρές. 


 

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας