Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-01-18 16:26:34 +0200 Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη μιλά για την απόφαση της μονογονεϊκής οικογένειας

Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη μιλά για την απόφαση της μονογονεϊκής οικογένειας

Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη μιλά για την απόφαση της μονογονεϊκής οικογένειας 470 900
«Γέννησα φυσιολογικά, δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου. Χώρισα από την αρχή με τον σύντροφό μου.»
 

Η ηθοποιός της σειράς “Καφέ της Χαράς” σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Breakfast@Star», μίλησε για την τριών μηνών κόρη της, αλλά και την επιλογή της να μεγαλώσει μόνη της το μωρό της. Όπως αναφέρει η ίδια, στην αρχή της εγκυμοσύνης της χώρισε με τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνη της και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και την στιγμή του τοκετού. Η γιατρός της, για την οποία μίλησε με πολύ όμορφα λόγια φαίνεται πως έπαιξε έναν κεντρικό ρόλο στο να αισθανθεί η ίδια άνετα και όμορφα καθόλη την περίοδο της κύησης. 

 


 

«Γέννησα φυσιολογικά, δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου. Χώρισα από την αρχή με τον σύντροφό μου. Η κόρη μου θα πάρει το όνομα Ιλιάδα από τη μητέρα μου. Εκείνη ήταν πολύ συγκινημένη. Έτρεμε απ’ έξω! Όλα είναι μία ευλογία. Η κόρη μου είναι πιο όμορφη από μένα, θα πω ως μαμά!» αναφέρει η “Αρετή” από το “Καφέ της Χαράς”. 

 

Όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που έχει η μονογονεϊκή οικογένεια, η ίδια απάντησε: «Νομίζω ότι το παν είναι η αγάπη. Η αγάπη βρίσκει τις λύσεις της για όλα και σε οδηγεί»

 

Δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω: 

 

Ακουληθείστε το ταξίδι της Μαριαλένας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ΕΔΩ

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας