Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-29 11:04:24 +0300 Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, μοιράζεται την πρώτη της φωτογραφία! Η Μαρίνα γίνεται ενός!

Η Μαρίνα γίνεται ενός!

Η Μαρίνα γίνεται ενός! 470 900
Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, μοιράζεται την πρώτη της φωτογραφία!

"Αγάπη μου, μωρό μου, καρδούλα μου, μικρό μου κορίτσι, χρόνια σου πολλά αστεράκι μου! Πέρασε ένας χρόνος από το βράδυ εκείνο που ήρθες στη ζωή μας! Σε λατρεύουμε!"

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μαμά τεσσάρων παιδιών έχει αποδείξει ότι για αυτήν η οικογένεια είναι προτεραιότητα και περνάει με τα παιδιά της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. 

Η είδηση της εγκυμοσύνης της πριν ενάμιση χρόνο περίπου, ξάφνιασε τους πάντες! Η μικρή Μαρίνα ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη και του συντρόφου της Ματέο. Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος ακριβώς! Σήμερα η Μαρίνα έχει γενέθλια και η διάσημη μανούλα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία!

 

Αμέσως, θαυμαστές και φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν και σε λιγότερο από μισή ώρα τα likes ξεπέρασαν τα 3.500!

Λίγες ώρες αργότερα και οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκης της ευχήθηκαν on-air για τα γενέθλια της κορούλας της. Μάλιστα η διάσημη μανούλα έδειξε τα δωράκια που έλαβε...

...και αποκάλυψε ότι τα πρώτα γενέθλια της Μαρίνας θα τα γιορτάσουν οικογενειακά με τους παππουδογιαγιάδες! Χρόνια πολλά και από εμάς!

 

Πηγή βίντεο: gossip.gr


 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας