Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-01 10:55:50 +0300 Εννιάχρονο αγοράκι ζητάει δουλειά σε ζαχαροπλαστείο στην πιο πρωτότυπη θέση! Αυτή κι αν είναι "η δουλειά των ονείρων μου"

Αυτή κι αν είναι "η δουλειά των ονείρων μου"

Αυτή κι αν είναι "η δουλειά των ονείρων μου" 470 900
Εννιάχρονο αγοράκι ζητάει δουλειά σε ζαχαροπλαστείο στην πιο πρωτότυπη θέση!

Ο Ryan Dobson είναι ένα 9χρονο αγόρι που αποφάσισε να μαζέψει χρήματα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.  Σκέφτηκε το αγαπημένο του μέρος και την ιδανική για αυτόν δουλειά, πήρε χαρτί και μολύβι και έγραψε ένα γράμμα ζητώντας να προσληφθεί! Τα καθήκοντά του; Θα δοκιμάζει γλυκά!

Το μικρό αγόρι άφησε ένα γράμμα στο αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο και την επόμενη ημέρα η ιδιοκτήτρια Danielle Jaggers το ανέβασε στο λογαριασμό Facebook του καταστήματος! Το γράμμα περιελάμβανε όλους τους λόγους που ήθελε να δουλέψει στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο αλλά και τρόπους με του οποίους σκέφτηκε να προσεγγίσουν περισσότερο κόσμο. "Ο Ryan είναι λίγο μικρός για να τον προσλάβουμε, η κίνησή του όμως μας συγκίνησε και σίγουρα θα καταφέρει πολλά όταν μεγαλώσει!".

Η αυθόρμητη αυτή κίνηση του 9χρονου Ryan, από ότι φαίνεται άρεσε σε πολλούς και μέσα σε λίγες μέρες, η φωτογραφία έγινε viral και την είδαν πάνω από 22.000 άτομα! Η ιδιοκτήτρια μπορεί να μην τον προσέλαβε τον κάλεσε όμως σαν επίσημο καλεσμένο για να δοκιμάσει τις λιχουδιές που φτιάχτηκαν στον κυριακάτικο διαγωνισμό! 

\

Πηγή: thesun.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας