Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-28 12:14:37 +0300 Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και το όνομα που θα της δώσουν! Η Δέσποινα Καμπούρη μας συστήνει το μωρό της

Η Δέσποινα Καμπούρη μας συστήνει το μωρό της

Η Δέσποινα Καμπούρη μας συστήνει το μωρό της 470 900
Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και το όνομα που θα της δώσουν!

Την περασμένη Κυριακή, η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Δέσποινα Καμπούρη έγινε για πρώτη φορά μαμά πριν πέντε χρόνια με τον ερχομό της μικρής Έλενας, της "Ποκαχόντας" όπως την αποκαλεί η ίδια, η οποία περίμενε τη γέννηση της αδελφούλας της με ανυπομονησία!

 

#love #tenderness #bigsister #waiting #expecting #happiness #momanddaughter #now @mothersbloggr #yellowsub #beacaptain @yellowsub.gr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina (@despinakampouri) στις

 

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι πιστή λάτρης των social media και ακόμα και στην εγκυμοσύνη της, δε σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. 

 

Πριν λίγο, η μαμά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της δύο ημερών κόρης της. Και το όνομα αυτής; Χριστίνα!

"Χριστινούλα μου, λουλουδάκι μου... Ας είναι η ζωή σου όμορφη σαν δροσερός ανθόκηπος. Η καρδιά μου έχει ξεχειλίσει από αγάπη..."

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας