Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-29 15:20:50 +0300 Αστεία πράγματα που σίγουρα θα ακούσουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας! Η αστεία πλευρά της εγκυμοσύνης

Η αστεία πλευρά της εγκυμοσύνης

Η αστεία πλευρά της εγκυμοσύνης 470 900
Αστεία πράγματα που σίγουρα θα ακούσουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μας!

Από τη στιγμή που θα μάθουμε για τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης μας και φυσικά θα τα ανακοινώσουμε και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για τα πολλά και διάφορα που θα ακούσουμε! Οι άνθρωποι που θα είναι πιο κοντά μας και θα έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους όλη αυτήν την περίοδο, θα μας εκφράζουν τις απορίες αλλά και τις ανησυχίες τους για την κατάστασή μας αλλά κάποιες από αυτές τις φορές θα μας λένε και πράγματα που ή δε θα μας αρέσουν καθόλου ή θα μας φαίνονται αρκετά αστεία και δε θα πιστεύουμε τι ακούσαμε!

Η πιο συνηθισμένη ερώτηση είναι αν το θέλαμε το μωράκι μας ή αν απλά έτυχε. Μα φυσικά και το θέλαμε και φυσικά και αγαπάμε τον άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί του και αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Αυτό το «φυσικά» όμως δεν το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχει λόγος όμως να δίνετε εξηγήσεις στον καθένα που θα σας κάνει την συγκεκριμένη ερώτηση μια απλή και λιτή απάντηση λέγοντας πως είστε πολύ ευτυχισμένη με όλο αυτό που σας συμβαίνει είναι αρκετή για να κλείσετε τα στόματα των περίεργων!

Οι παρατηρήσεις που θα αφορούν τις ορμόνες μας και τις αλλαγές στην συμπεριφορά μας θα είναι πλέον κάτι σύνηθες. Θα το παρατηρείτε κι εσείς ότι θα είστε πιο ευαίσθητη, πιο νευρική και γενικότερα όλα θα συμβαίνουν μέσα σας στον υπερθετικό βαθμό αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι η εγκυμοσύνη γι’ αυτό ζητάμε και την υπομονή των γύρω μας!

Σχετικά με την εμφάνισή μας, όλοι θα έχουν λόγο για το πόσα κιλά πήραμε ή πρέπει να πάρουμε, για το τι να φορέσουμε και συγκεκριμένα αν μας πάει αυτό που φοράμε ή όχι τωρα που η κοιλίτσα μας είναι εμφανώς πιο φουσκωμένη. Επίσης πολλές θα είναι οι γνώμες για το τι φύλο μπορεί να είναι το μωράκι μας σύμφωνα με το σχήμα και το μέγεθος της κοιλιάς μας. Ειδικά για το τελευταίο οι μαντεψιές θα έρχονται η μία πίσω από την άλλη, και φυσικά η απάντηση που θα σας βγαίνει πλέον αβίαστα δε θα είναι άλλη από το «γερό να είναι!» όσο κοινότυπη κι αν σας ακούγεται.

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει μια έγκυος γυναίκα ειδικά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το άσχημο όμως είναι πως οι περισσότεροι και συγκεκριμένα όσοι δεν έχουν περάσει από αυτή την διαδικασία είναι ημιμαθείς. Μην βιαστείτε όμως να νευριάσετε καθώς θα ακούτε από όλους  για το τι να αποφεύγετε ή όχι. Σκεφτείτε ότι απλά θέλουν να σας συμβουλεύσουν και να έρθουν πιο κοντά σας.Αυτό όμως που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να ακούτε και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας. 

Τέλος, το πιο πολύ γέλιο, βέβαια, θα σας το προκαλέσουν οι αντιδράσεις που θα εισπράξετε από τις φωτογραφίες των πρώτων υπερήχων. Εσείς θα προσπαθείτε με κάθε λεπτομέρεια να αναλύσετε τι βλέπετε αλλά δυστυχώς για τους άλλους δε θα φαίνεται τίποτα παραπάνω από κάποιες σκιές!Και όλο απορία θα σας ρωτάνε επαναλαμβανόμενα «πού ακριβώς μου είπες ότι είναι..;»

Πηγή φωτογραφίας: momjunction.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας