Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-11-17 14:31:50 +0200 Αυτή την περίοδο και με αφορμή την πανδημία έχει δοθεί μία πολύ μεγάλη έμφαση στην προσωπική υγιεινή και στην καθαριότητα μικρών και μεγάλων. Η αξία της σωστής υγιεινής μέσα από το παιχνίδι

Η αξία της σωστής υγιεινής μέσα από το παιχνίδι

Η αξία της σωστής υγιεινής μέσα από το παιχνίδι 470 900
Τα παιδιά μεγαλώνοντας αποκτούν συνήθειες, οι οποίες θα τα συντροφεύουν και στην ενήλικη τους ζωή. Αυτή την περίοδο και με αφορμή την πανδημία έχει δοθεί μία πολύ μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα.

 

Το να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σε συγκεκριμένους κανόνες, μπορεί να γίνει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι γονείς μπορεί να αφήσουν πολύχρωμα χαρτάκια, που θα λειτουργούν σαν υπενθύμιση για να πλύνουν για παράδειγμα τα χέρια τους με το που μπουν στο σπίτι. Κάποιοι άλλοι γονείς μπορεί μέσα από ένα παραμύθι να εξηγήσουν τη σημασία της καθαριότητας και το ταξίδι που ακολουθούν τα μικρόβια όταν μεταφέρονται. Κάποιοι άλλοι μπορεί να πάρουν παπάκια και αστείες φιγούρες για την μπανιέρα.

 

Η JOHNSON'S® πάλι επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να μιλήσει στην καρδιά της οικογένειας, δημιουργώντας τη σειρά JOHNSON’S® Kids Bubble Bath. Σκοπός είναι τα παιδιά να μάθουν να αγαπούν την καθαριότητα συνδυάζοντας την με τη χαρά, το γέλιο και τις μπουρμπουλήθρες. Η ώρα του μπάνιου με παιχνίδι, τραγούδι και χαλαρωτικό μασάζ με το JOHNSON'S® Baby Lotion, μαθαίνει στα παιδιά την αξία της υγιεινής, της φροντίδας του σώματός ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μοναδικές στιγμές που μοιράζεται όλη η οικογένεια.

 

Ναι, οι γονείς έχουν πολλά να μάθουν στα παιδιά τους, για να τα προετοιμάσουν για τη ζωή αλλά κανένας δεν είπε πως αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να συνδυαστεί με διασκέδαση και παιχνίδι.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας