Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-06-01 11:03:19 +0300 Καραβάτου-Κατσούλης αγκαλιά με το μωρό. Η έξοδος από το μαιευτήριο

Η έξοδος από το μαιευτήριο

Η έξοδος από το μαιευτήριο 470 900
Καραβάτου-Κατσούλης αγκαλιά με το μωρό.

Από το μαιευτήριο Ιασώ, βγήκαν σήμερα το πρωί χεράκι-χεράκι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης κρατώντας το νεογέννητο γιό τους. Η έξοδός τους παρουσιάστηκε σε ζωντανή σύνδεση από την εκπομή namaste και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο γιός τους είναι υγιέστατος και γεννήθηκε τρια κιλά και είκοσι γραμμάρια. Το ζευγάρι τον υποδέχθηκε με κλάματα, όπως αποκάλυψαν με μια φωνή.

Η Κατερίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της μπροστά στην κάμερα ενώ κάθε λίγο κοίταγε αν ο μπόμπιρας, όπως τον αποκάλεσε ο μπαμπάς του, είναι άνετος μέσα στην καλαθούνα του. Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως ο μικρός θα έχει δυο ονόματα. Ένα αρχαίο ελληνικό, όπως έχουν δώσει και στην κόρη τους, την Αέλια. Το δεύτερο όνομα θα είναι Γιάννης, από τον μπαμπά της Κατερίνας.

Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού "τελικά που μοιάζει το παιδί" , οι απαντήσεις διίσταντο! "Το παιδί είναι ίδιο εγώ", είπε η Κατερίνα ενώ ο Κρατερός αποκρίθηκε πως "ο καιρός θα δείξει".  Ενώ έκλεισε λέγοντας πως "Στο τρίτο παιδί η Κατερίνα δεν θα κλαίει τόσο!". 

Η μεγάλη αδελφή πια Αέλια, μόλις γυρίσει από το σχολείο θα την περιμένει η πιο μεγάλη έκπληξη! Ο αδελφός της! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας