Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 14:03:11 +0200 Η ιδέα του πρώτου αυτού ημερολογίου γεννήθηκε στα ιατρεία δύο παιδίατρων του Ρεθύμνου, του κου Νίκου Βαράκη και της κας Ιωάννας Δακανάλη που έχουν το προνόμιο να είναι Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Μητρικού Θηλασμού IBCLC. Ημερολόγιο Θηλασμού 2013

Ημερολόγιο Θηλασμού 2013

Ημερολόγιο Θηλασμού 2013 470 900
Η ιδέα του πρώτου αυτού ημερολογίου γεννήθηκε στα ιατρεία δύο παιδίατρων του Ρεθύμνου, του κου Νίκου Βαράκη και της κας Ιωάννας Δακανάλη  που έχουν το προνόμιο να είναι Διεθνώς Πιστοποιημένοι Σύμβουλοι Μητρικού Θηλασμού IBCLC.
Η σύγχρονη Ελληνίδα μαμά, με την ενθάρρυνση από το περιβάλλον της, αγκαλιάζει τον θηλασμό. Λάμπει κυριολεκτικά με το μωρό της στο στήθος της, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η φύση είναι όμορφη.

Μοντέλα για το ημερολόγιο είναι μανούλες από τα ιατρεία των παραπάνω παιδιάτρων από την Κρήτη. Η σύζυγος, η εργαζόμενη, μα πάνω από όλα η μητέρα στο προσκήνιο, επιτελώντας το ωραιότερο καθήκον της: το θηλασμό!

Την γοητεία της σύγχρονης μαμάς όπως την βιώνουν καθημερινά θέλουν να μοιραστούν μαζί μας. Να μας δείξουν ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο η παρακαταθήκη χιλιάδων χρόνων ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά το παρόν και το μέλλον μας.

Όλα τα έσοδα από την διάθεση του ημερολογίου θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ελληνικού τμήματος του IBFAN, του “Δικτύου Δράσης για την βρεφική και παιδική διατροφή – προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού στην Ελλάδα”.

Κοστίζει 5 Ευρώ και τα έξοδα αποστολής είναι και αυτά 5 Ευρώ μέχρι και τα 20 τεμάχια. Θα έρχεται στην πόρτα σας με την μεταφορική ”πόρτα πόρτα” των Ελτα και θα το πληρώνετε αντικαταβολή.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε μέσω της ομάδας ”Ημερολόγιο Θηλασμού 2013” στο Facebook,  ή στέλνοντας mail στο: hmerologio2013@yahoo.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας