Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:43:43 +0300 Ημέρα Εθελοντισμού με την Κωτσόβολος Ημέρα Εθελοντισμού με την Κωτσόβολος

Ημέρα Εθελοντισμού με την Κωτσόβολος

Ημέρα Εθελοντισμού με την Κωτσόβολος 470 900
Ημέρα Εθελοντισμού με την Κωτσόβολος
Η Αγκαλιά ευχαριστεί και συγχαίρει την Κωτσόβολος για τη στήριξη των οικογενειών του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την εταιρική υπευθυνότητα «Πράττειν», που έλαβε χώρα στο Κτήμα Casa e Campo, στις Αφίδνες, την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014, Ημέρα Καλής Πράξης.

Περισσότεροι από 70 εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ανέλαβαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια Παραμυθένια Ημέρα για τα Παιδιά της Αγκαλιάς.

Από νωρίς το πρωί τα Παιδιά της Αγκαλιάς επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με κατεύθυνση το Κτήμα Casa e Campo. Εκεί τους περίμενε μια θερμή υποδοχή από τους Εθελοντές του Κωτσόβολου.

Τα παιδιά συμμετείχαν σε ομαδικά παιχνίδια ενώ έδειξαν τις δυνάμεις τους στη σκοποβολή και στο τραμπολίνο. Φυσικά δεν έλειπε η μουσική και η ζωγραφική προσώπου. Οι εθελοντές με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα προετοίμασαν τα πλούσια εδέσματα, τους χυμούς, τα αναψυκτικά και τα παγωτά τα οποία προσέφεραν με αγάπη στους γονείς και στα Παιδιά της Αγκαλιάς.

Η μεγαλύτερη και πιο συγκινητική έκπληξη για τα παιδιά της Αγκαλιάς και τους γονείς ήταν το προσωπικό δώρο του κάθε παιδιού, ένα “ολοκαίνουργιο ποδήλατο”, προσφορά της Κωτσόβολος. Τα παιδικά προσωπάκια έλαμψαν από χαρά, ενώ τα πρόσωπα των μεγάλων έκλαψαν από συγκίνηση και ευγνωμοσύνη.

Για εμάς όλους τους ανθρώπους της Αγκαλιάς ήταν ιδιαίτερη χαρά η παρουσία και η προσφορά των εθελοντών του Κωτσόβολου που με  τη συμμετοχή τους συνέβαλαν στην ψυχαγώγηση των παιδιών του Συλλόγου. Οι γονείς και τα παιδιά έζησαν στιγμές που θα τις θυμούνται για όλη τους τη ζωή…


Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά   
Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα
Τηλ. 210 8828788, Φαξ 210 8235121
Email: info@agalia.org.gr, http://www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/AGKALIA

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας