Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:43:22 +0300 Ημέρα Εθελοντισμού με τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Ημέρα Εθελοντισμού

Ημέρα Εθελοντισμού

Ημέρα Εθελοντισμού 470 900
Ημέρα Εθελοντισμού με τον ΑΒ Βασιλόπουλο.
Την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντισμού ΑΒ» οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Λειτουργίας Καταστημάτων και της Διεύθυνσης Πληροφορικής του ΑΒ Βασιλόπουλου μέσω της πρωτοβουλίας “Δηλώνω Εθελοντής” προσέφεραν αγαθά και εθελοντική εργασία για τα Παιδιά της Αγκαλιάς.

Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στο Σπίτι της Αγκαλιάς περισσότερους  από 40 εθελοντές του ΑΒ Βασιλόπουλου, οι οποίοι με ιδιαίτερη αγάπη, χαρά και προθυμία αφιέρωσαν το χρόνο τους για να εξυπηρετήσουν και να ψυχαγωγήσουν γονείς και παιδιά της Αγκαλιάς.

Χωρισμένοι σε ομάδες και με πλήρη οργάνωση συμμετείχαν στη συσκευασία των ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, βρεφικές κρέμες, πάνες, τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και βρεφανάπτυξης) και στη συνέχεια τα διένειμαν στις προστατευόμενες οικογένειες της Αγκαλιάς.

Στην Αποθήκη των ρούχων οι εθελοντές έκαναν διαλογή ρουχισμού και υποδημάτων και παράλληλα άλλοι εθελοντές συμμετείχαν στην ομάδα δημιουργικής απασχόλησης, κατασκευάζοντας χειροποίητες  μπομπονιέρες για το Γάμο μητέρας και τη Βάπτιση παιδιών της Αγκαλιάς.

Με πρωτοβουλία και συμμετοχή των εθελοντών του ΑΒ Βασιλόπουλου τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν με κλόουν, ομαδικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργικά, ζωγραφική προσώπου, χορό και πλούσια εδέσματα.

Για εμάς όλους τους ανθρώπους της Αγκαλιάς ήταν ιδιαίτερη χαρά η παρουσία των εθελοντών του ΑΒ Βασιλόπουλου και η άψογη συνεργασία μαζί τους. 
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές για την όμορφη πρωτοβουλία τους να αφιερώσουν μια ημέρα για τον συνάνθρωπο και να προσφέρουν την αγάπη τους έμπρακτα στις οικογένειές μας, αυτές τις ημέρες που η κοινωνία μας χρειάζεται την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη όλων μας.

Για τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά   
Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα
Τηλ. 210 8828788, Φαξ 210 8235121
Email: info@agalia.org.gr, www.agalia.org.gr
Facebook: www.facebook.com/AGKALIA  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας