Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-05-31 09:36:29 +0300 Ένα στα πέντε ζευγάρια μετανιώνει για το όνομα που δίνει στο παιδί του, σύμφωνα με νέα έρευνα. Εσείς πόσο σίγουροι είστε για το όνομα που θα δώσετε στο μωρό σας;

Εσείς πόσο σίγουροι είστε για το όνομα που θα δώσετε στο μωρό σας;

Εσείς πόσο σίγουροι είστε για το όνομα που θα δώσετε στο μωρό σας; 470 900
Ένα στα πέντε ζευγάρια μετανιώνει για το όνομα που δίνει στο παιδί του, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η επιλογή του ονόματος του μωρού μας είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Το όνομά του θα το συνοδεύει σε όλη του τη ζωή και πρέπει φυσικά, όταν κάνουμε την επιλογή μας, να σκεφτόμαστε όχι μόνο αν θα αρέσει σε εμάς αλλά και αν θα αρέσει και στο ίδιο στο μέλλον.

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε χθες, σχεδόν ένα στα πέντε ζευγάρια έχουν μετανιώσει για το όνομα που έδωσαν στο παιδί τους και αν είχαν τη δυνατότητα θα το άλλαζαν. 

Κάποιοι γονείς μάλιστα, παραδέχτηκαν ότι μετάνιωσαν για την επιλογή τους μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού τους αν και μόνο ένας στους 50 θα άλλαζε το όνομα. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας περίπου το 18% των ζευγαριών αισθάνεται ότι έχει κάνει λάθος επιλογή και ένα στα δέκα, αισθάνεται ότι το όνομα που διάλεξε για το παιδί του γράφεται λάθος ή δεν ακούγεται όμορφα

Μπαμπάδες και μαμάδες μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες. Μία μαμά είπε ότι ονόμασε την κόρη της Έλσα, πράγμα το οποίο μετάνιωσε μόλις βγήκε στους κινηματογράφους το παιδικό Frozen και η πρωταγωνίστρια Έλσα έγινε η αγαπημένη πριγκίπισσα των παιδιών.  Μία ακόμα μαμά, εμπνευσμένη από την Αιγυπτιακή Θεά της Υγείας, έδωσε στην κόρη της το όνομα Isis και φυσικά ούτε που φαντάζονταν που θα παρέπεμπε το όνομα της κόρης της λίγα χρόνια μετά. 

Πηγή: dailymail.co.uκ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας