Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 12:40:49 +0200 To Εργαστήριο Φτερό ανοίγει και φέτος τα φτερά του με ένα νέο πρόγραμμα γεμάτο με δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά απο 2,5 εως 10 ετών αλλά και για ενήλικες. Εργαστήρι Φτερό

Εργαστήρι Φτερό

Εργαστήρι Φτερό 470 900
To Εργαστήριο Φτερό ανοίγει και φέτος τα φτερά του με ένα νέο πρόγραμμα γεμάτο με δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά απο 2,5 εως 10 ετών αλλά και για ενήλικες.

To Εργαστήριο Φτερό ανοίγει και φέτος τα φτερά του με ένα νέο πρόγραμμα γεμάτο με δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά απο 2,5 εως 10 ετών αλλά και για ενήλικες.
Πρόκειται για έναν χώρο ζωντανό και ανοικτό σε νέες ιδέες όπου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου λειτουργούν μια σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά εργαστήρια και εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα πάνω στις αρχές της βιωματικής μάθησης.
Με όχημα την τέχνη και το παιχνίδι τα παιδιά χρησιμοποιώντας το σώμα το νου και την ψυχή, γνωρίζουν νέους τρόπους έκφρασης, μαθαίνουν και ανακαλύπτουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.
Οι δραστηριότητες του Εργαστηρίου ΦΤΕΡΟ έχουν τον τελευταίο χρόνο επεκταθεί και στον υπέροχο κήπο όπου κάτω από την σκιά των ψηλών δέντρων πραγματοποιούνται υπαίθριες εικαστικές & περιβαλλοντικές δραστηριότητες, κηπουρική, θεατρικές παραστάσεις και οργανώνονται όμορφες παιδικές γιορτές.
Τέλος, σε μια προσπάθεια ουσιαστικής ανταπόκρισης στις εξατομικευμένες ανάγκες των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους λειτουργεί το Πρόγραμμα Δραματοθεραπείας και το Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Οικογένειας τα οποία στοχεύουν στην υποστήριξη γονιών και παιδιών μέσα από Ατομικές ή/και Ομαδικές εκπαιδευτικές και θεραπευτικές διεργασίες.
Δείτε το πρόγραμμα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας