Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 12:12:35 +0300 Το δημιουργικό εργαστήρι των εργαζομένων της Κλινικής ΡΕΑ και τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», έβαλαν όλη τη χριστουγεννιάτικη διάθεση και τη φαντασία τους και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και κατασκευές! Εργαστήρι Εργαζομένων ΡΕA

Εργαστήρι Εργαζομένων ΡΕA

Εργαστήρι Εργαζομένων ΡΕA 470 900
Το δημιουργικό εργαστήρι των εργαζομένων της Κλινικής ΡΕΑ και τα παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», έβαλαν όλη τη χριστουγεννιάτικη διάθεση και τη φαντασία τους και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια και κατασκευές!
Το εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στον 7ο όροφο της Κλινικής ΡΕΑ.

Ευφάνταστες μπάλες, όμορφα και πλούσια στεφάνια και άλλα διακοσμητικά από πέτρες, ξυλαράκια κανέλας, κορδέλες και χρυσόσκονη, έκλεψαν την παράσταση. Όλα τα έσοδα από την αγορά των δημιουργιών δόθηκαν στον οργανισμό η «Κιβωτός του Κόσμου», με σκοπό την υποστήριξη του σημαντικού έργου των κοινωνικών λειτουργών και του σχολείου των παιδιών που βρίσκουν ένα πραγματικό καταφύγιο στην Κιβωτό!

Η ΡΕΑ συνεχίζει να στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες  και δεσμεύεται  να λαμβάνει και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα