Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-14 17:05:21 +0300 H Safebebe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε babyproof την κουζίνα σας, ώστε να μειώσετε σημαντικά αυτούς τους κινδύνους, και η κουζίνα σας να γίνει ένας safe μαγικός χώρος! Επιχείρηση Κουζίνα

Επιχείρηση Κουζίνα

Επιχείρηση Κουζίνα 470 900
Άρθρο από Δημήτρης Γιαννακάκης
H Safebebe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε babyproof την κουζίνα σας, ώστε να μειώσετε σημαντικά αυτούς τους κινδύνους, και η κουζίνα σας να γίνει ένας safe μαγικός χώρος!

Ένα από τα πιο “ζωντανά” δωμάτια σε κάθε σπίτι για τα παιδιά είναι η κουζίνα. Οι μυρωδιές, οι ήχοι, τα φαγητά, τα σκεύη και όλα τα εξαρτήματα που υπάρχουν στην κουζίνα, την κάνουν ένα μαγικό χώρο στην παιδική φαντασία, όπου η εξερεύνηση γίνεται η μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Ταυτόχρονα, το μαγικό αυτό δωμάτιο, κρύβει αντικείμενα και επιφάνειες που μπορούν με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσουν διαφόρων ειδών παιδικά ατυχήματα, όπως τα εγκαύματα, οι δηλητηριάσεις, κοψίματα και πολλά άλλα.

H Safebebe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε babyproof την κουζίνα σας, ώστε να μειώσετε σημαντικά αυτούς τους κινδύνους, και η κουζίνα σας να γίνει ένας safe μαγικός χώρος!

Μερικές απλές συμβουλές:

•Ποτέ μην αφήνετε μόνο του το μωρό σας στην κουζίνα.

•Χρησιμοποιήστε κατάλληλες εσωτερικές ή εξωτερικές ασφάλειες στα ντουλάπια που περιέχουν προϊόντα που μπορεί να προκαλέσουν δηλητηρίαση (καθαριστικά, γκαζάκια, σπίρτα, κλπ), κοψίματα (γυαλιά, τρίφτες, μίξερ κλπ), μαχαιροπήρουνα και άλλα επικίνδυνα υλικά. Θα τις βρείτε φυσικά στο eshop μας κάνοντας κλικ εδώ

•Τοποθετήστε προστατευτικό στις εστίες της κουζίνας και στην πόρτα του φούρνου. Προστατευτικά θα βρείτε εδώ

•Μαγειρεύετε πάντα με τα χερούλια προς τα μέσα, και αν είναι δυνατόν στα “μέσα” μάτια (αυτά που είναι προς τον τοίχο)

•Όταν μαγειρεύετε μην έχετε αγκαλιά το παιδί σας, είναι καλύτερο να βρίσκεται στο δικό του καρεκλάκι. Καρεκλάκια φαγητού θα βρείτε εδώ

•Τοποθετήστε μία ασφάλεια φούρνου, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει το παιδί σας το φούρνο χωρίς να το ξέρετε.

•Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε σουπλα αντί για τραπεζομάντηλα

•Εγκαταστήστε προστατευτικά γωνιών στο τραπέζι του φαγητού (ειδικά στην κάτω του πλευρά) για αποφυγή τραυματίσμού.

•Πριν δώσετε το φαγητό στο παιδί σας, ελέγξτε τη θερμοκρασία του ώστε να μην είναι καυτό.

•Εγκαταστήστε παιδική ασφάλεια στο ψυγείο και την κατάψυξη, ώστε να μην μπορεί να ανοίγει το παιδί

Μην ξεχνάτε: Ένα παιδί μπορεί να πάθει έγκαυμα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα!

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε συμβουλή ή και βοήθεια για πρόληψη παιδικών τραυματισμών στο σπίτι, η safebebe είναι κοντά σας με ένα τηλέφωνο (2103800908) ή email (info@safebebe.gr)

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας