Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-12 12:24:34 +0200 Ο Henry Patterson σε ηλίκια μόλις 11 ετών κερδίζει 3.000 ευρώ την εβδομάδα πουλώντας ... γλυκά! Επιχειρηματίας ετών ... 11!

Επιχειρηματίας ετών ... 11!

Επιχειρηματίας ετών ... 11! 470 900
Ο Henry Patterson σε ηλίκια μόλις 11 ετών κερδίζει 3000 ευρώ την εβδομάδα πουλώντας ... γλυκά!

Βγάζει περισσότερα χρήματα την εβδομάδα από όσα μπορεί να κερδίσει κανείς στη ζωή του. Είναι μόλις 11 ετών και το όνομα αυτού Henry Patterson. Ο Henry άνοιξε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα ζαχαροπλαστικής σε ηλικία μόλις 9 ετών και σήμερα, δύο χρόνια, μετά θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες καθώς τα έσοδά της εταιρείας του το χρόνο μπορεί να υπερβούν και τα 198.000 ευρώ.

Ο Henry, βρίσκεται πίσω από την παιδική μάρκα "not before tea". Όλα ξεκίνησηα από ένα βιβλίο που έγραψε ο Henry και σήμερα η μάρκα "not before tea" θεωρείται μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες παιδικές μάρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Οι συμμαθητές μου και οι φίλοι μου είναι ενθουσιασμένοι με την επιχειρήση μου. Εν τούτοις, οι συζητήσεις μας δεν είναι γύρω από τα χρήματα που  κερδίζω. Δεν είναι κάτι που συζητάμε." ανέφερε ο Henry, στη Mirror.

Αυτό που κάνει διαφορετική τη μάρκα "not before tea" είναι πως αφορά μια μάρκα από παιδιά για ... παιδιά. Τα παιδιά φαίνεται να αγαπούν αυτή την ιδιαιτερότητα και να δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον Henry!

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Henry, θεωρεί τον εαυτό του ένα "παράδειγμα προς μίμηση. Μια ευκαιρία να πιστέψουν τα παιδιά στον εαυτό τους και να γράψουν το δικό τους παραμύθι!"

unilad.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας