Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-01-14 17:17:15 +0200 Ναι, υπάρχει πολύ πληροφορία αλλά και πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις, όμως ποια είναι τα ιδανικά ρούχα που θα συνοδεύσουν το μωράκι σου, στα πρώτα του βήματα; Επιλέγοντας τα ρούχα του μωρού

Επιλέγοντας τα ρούχα του μωρού

Επιλέγοντας τα ρούχα του μωρού 470 900
Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε μερικούς απλούς κανόνες, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.

 

Έρχεται εκείνη η ώρα που ξεκινάς να ψωνίζεις ρουχαλάκια για το μωρό σου και χρειάζεσαι λίγη κατεύθυνση; Ναι, υπάρχει πολύ πληροφορία αλλά και πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις, όμως ποια είναι τα ιδανικά ρούχα που θα συνοδεύσουν το μωράκι σου, στα πρώτα του βήματα; 

 

Μερικές απλές και βασικές συμβουλές

 

Αυστηρά βαμβακερά!

Οι ειδικοί μας προτρέπουν να προτιμούμε τα 100% οργανικά ή 100% βαμβακερά ρούχα καθώς το δέρμα του μωρού είναι πολύ ευαίσθητο τα πρώτα χρόνια. 

 

Εύχρηστα ρούχα!

Ακούγεται αστείο αλλά πρέπει ξεχάσετε για λίγο καιρό οτιδήποτε περιλαμβάνει κουμπιά, φερμουάρ, κορδόνια και οτιδήποτε δεν είναι εύχρηστο και ευκολοφόρετο. Πολλά παιδικά ρούχα έχουν κλιπ και λάστιχα, ώστε να γίνονται πιο λειτουργικά.

 

Τα νούμερα δεν έχουν αξία!

Μπορεί να υπάρχουν ετικέτες και προτάσεις για την ηλικία και το μέγεθος των ρούχων αλλά πάντα έχετε στο μυαλό σας ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό και κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά μεγέθη. 

 

Όχι στα συνθετικά!

Κρατήστε μακριά ρούχα συνθετικά με δραστικές χημικές ουσίες και βαφές. Ρούχα με τούλι και πλαστικές στάμπες μπορεί να φαίνονται χαριτωμένα αλλά είναι καλύτερα να αποφεύγονται τους πρώτους 12 μήνες. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας