Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 15:40:17 +0300 Το παιδικό δερματάκι έχει μεγάλη ανάγκη από καθημερινή περιποίηση, καθαρισμό όσο και ενυδάτωση. Ενυδάτωση στο δέρμα

Ενυδάτωση στο δέρμα

Ενυδάτωση στο δέρμα 470 900
Το παιδικό δερματάκι έχει μεγάλη ανάγκη από καθημερινή περιποίηση, καθαρισμό όσο και ενυδάτωση.

Προκειμένου το δέρμα να είναι υγιές χρειάζεται να εφαρμόζουμε προϊόντα που χαρίζουν θρέψη και ενυδάτωση σε βάθος. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες το παιδικό δέρμα υφίσταται καταπόνηση από τη συχνή επαφή με το θαλασσινό νερό, το μπάνιο στην πισίνα αλλά και το συχνό ντους. Η επαφή με τον ήλιο, αλλά και οι ακραίες καιρικές συνθήκες  αφυδατώνουν, ξηραίνουν και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα. Για αυτό δεν παραλείπουμε μια καλή ενυδατική λοσιόν (που δεν θα επιβαρύνει με λιπαρότητα το δέρμα) μετά από κάθε μπάνιο
Επιπλέον, η επιλογή μας πρέπει να γίνει με κριτήριο την ανάγκη για προστασία από την περιβαλλοντική επιθετικότητα (ρύποι, ήλιος, άνεμος, κρύο, υγρασία).

Επιλέγουμε
Απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα για τη φυσιολογική, ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα προσώπου και σώματος.
-Προσφέρει ισχυρή και παρατεταμένη ενυδάτωση για 24 ώρες και διατηρεί το λιπιδικό ισοζύγιο του δέρματος.
-Ενισχύει το δερματικό φραγμό, μειώνει τους ερεθισμούς καθώς και τη δερματική αντιδραστικότητα και θρέφει την επιδερμίδα.
-Προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό.
-Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Η Frezyderm συστήνει
Sensitive Kids Body Milk

Απαλό ενυδατικό γαλάκτωμα, πλούσιο σε φυτικά έλαια Calendula και Argan για τη διατήρηση του λιπιδικού ισοζυγίου της επιδερμίδας και φυσικούς πρεβιοτικούς ολισακχαρίτες για προστασία της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και ενίσχυση του μικροβιολογικού φραγμού. Ενισχύει το δερματικό φραγμό, μειώνει τους ερεθισμούς, θρέφει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του. 


Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας