Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 10:33:39 +0200 Το βρεφικό δέρμα έχει αυξημένες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιούμε καθημερινά. Μια από αυτές -ενδεχομένως η κυριώτερη- είναι η ενυδάτωσή του. Ενυδάτωση και υγεία

Ενυδάτωση και υγεία

Ενυδάτωση και υγεία 470 900
Το  βρεφικό δέρμα έχει αυξημένες ανάγκες που πρέπει να ικανοποιούμε καθημερινά. Μια από αυτές -ενδεχομένως η κυριώτερη- είναι η ενυδάτωσή του.

Το συχνό μπάνιο, οι επαναλαμβανόμενες πλύσεις και ο καθημερινός καθαρισμός του σώματος του μωρού -λόγω των συχνών κενώσεών του- οδηγούν, αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, σε αφυδάτωση, ξηροδερμία και ερεθισμούς που ενδέχεται να το ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα.
Αρκεί μόνο να σκεφτούμε ότι οι κενώσεις του μωρού κυμαίνονται από μια έως τρεις φορές ημερησίως, τους πρώτους μήνες της ζωής του.
Επιλέγουμε λοιπόν ενυδατικό προϊόν που θα αποκαταστήσει την χαμένη υγρασία του δέρματος, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει διαταραχές στη λιπαρότητά του. Η ισορροπία, όταν πρόκειται για το βρεφικό δερματάκι, είναι κάτι που πρέπει να εξασφαλίζουμε.
Με ποιον τρόπο;
Εμπιστευόμενοι δοκιμασμένα προϊόντα ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το σεβασμό της επιδερμίδας του μωρού μας και στόχο την καλή του υγεία. Γι’ αυτό και η λύση ενός ενυδατικού γαλακτώματος κρίνεται ιδανική.
Extra tip
Αν παρατηρήσουμε τον οποιοδήποτε ερεθισμό στο δερματάκι του μωρού, επικοινωνούμε με τον παιδίατρο προτού πάρουμε την οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Εκείνος θα αξιολογήσει την εικόνα του και θα μας δώσει τις απαραίτητες συστάσεις. Οπωσδήποτε, συζητάμε μαζί του τις μεθόδους πρόληψης της όποιας δερματικής αντίδρασης του μωρού. Εκείνος έχει την εμπειρία και την γνώση να μας κατευθύνει.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας