Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 16:16:51 +0300 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα , με τη βοήθειά σας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ 470 900
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα , με τη βοήθειά σας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 14 Δεκεμβρίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με τους Atenistas , το «Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από γάλα» των Γιατρών του Κόσμου, με σύνθημα «Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά», στα Προπύλαια. Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή  για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, καθώς εκατοντάδες Αθηναίοι κατέκλυσαν τα Προπύλαια προσφέροντας ένα κουτί γάλα και τρόφιμα.

Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα   τα οποία θα διατεθούν άμεσα από τους Γιατρούς του Κόσμου στα πιο φτωχά παιδιά της πόλης που επισκέπτονται τα Πολυιατρεία μας.

Οι Γιατροί του Κόσμου νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αλληλεγγύης και μετέφερε το μήνυμα ελπίδας στους συνανθρώπους μας, καθώς επίσης και όλους τους εθελοντές της Οργάνωσης που για ακόμα μια φορά υποστήριξαν τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με συνέπεια, κέφι και ενθουσιασμό.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας