Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-18 11:47:09 +0200 Η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει τι όνομα θα πάρει ο γιος της αλλά και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα. Ένα αγοράκι για την Κατερίνα!

Ένα αγοράκι για την Κατερίνα!

Ένα αγοράκι για την Κατερίνα! 470 900
Η Κατερίνα Καραβάτου αποκαλύπτει τι όνομα θα πάρει ο γιος της αλλά και πόσα κιλά έχει πάρει  μέχρι τώρα.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και όπως η ίδια δήλωσε έχει πάρει μόνο ... τρία κιλά. Είναι πολύ πιθανόν τα κιλά της εγκυμοσύνης να αρχίσουν να κάνουν την εμφανίση τους από τούδε και στο εξής. Στην Αέλια,  η παρουσιάστρια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της τα πήρε τους δύο τελευταίους μήνες.

"Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου 100%", δήλωσε η παρουσίαστρια δίνοντας έτσι και την τελική επιβεβαίωση πως το μωρό που περιμένει είναι αγοράκι. Οι συγκυρίες που οδήγησαν το ζευγάρι να πάρει αυτή την απόφαση είναι πολλές. Όχι μόνο πως το μωρό θα γεννηθεί κοντά στα γενέθλια του παππού του, που έφυγε από τη ζωή αλλά όπως παραδέχτηκε η παρουσίαστρια σε συνέντευξή της «Η αλήθεια είναι πως έμαθα πως είμαι έγκυος στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε ο μπαμπάς μου».

Όλη η οικογένεια περιμένει τον ερχομό του  μικρού Γιάννη και πιο πολύ ο μπαμπάς - Κρατερός που "περιμένει το γιό του για να κάνει ομάδα!"
 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό του ΑΝΤ1

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας