Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-15 14:47:45 +0300 Ένας αστυνομικός ντύθηκε spiderman για να τιμήσει τη μνήμη του αγοριού που δεν πρόλαβε να σώσει. Ένας υπερήρωας που συγκινεί

Ένας υπερήρωας που συγκινεί

Ένας υπερήρωας που συγκινεί 470 900
Ένας αστυνομικός ντύθηκε spiderman για να τιμήσει τη μνήμη του αγοριού που δεν πρόλαβε να σώσει.

"Μακάρι να είχα πραγματικές υπερδυνάμεις και να είχα σώσει αυτό το παιδί..."

Η στενάχωρη ιστορία του Joshua Garcia, τις τελευταίες μέρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το 5χρονο αγόρι έχασε τη ζωή όταν πνίγηκε σε πισίνα χωρίς κανένας να το καταλάβει. Αμέσως μόλις οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάλεσαν την αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα, ο αστυνομικός Damon Cole ανασύρει από την γεμάτη σκουπίδια και βρώμικο νερό πισίνα, το σώμα του άψυχου Joshua. 

"Έχουμε δει πολλά σε αυτή τη δουλειά και προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε, αλλά αυτή τη φορά δεν άντεξα. Είναι η πρώτη φορά αυτά τα 16 χρόνια που εργάζομαι σαν αστυνομικός που ένιωσα το θάνατο αυτού του παιδιού να με επηρεάζει τόσο πολύ.", δήλωσε ο αστυνομικός.

Εκείνη την ημέρα, ο Joshua φορούσε τη στολή του αγαπημένου του ήρωα spiderman. Λίγες μέρες αργότερα, στην κηδεία του μικρού αγοριού, οι γονείς ζήτησαν από τον αστυνόμο Cole, τον άνθρωπο που προσπάθησε να σώσει τη ζωή του παιδιού τους, να παρευρεθεί φορώντας την ίδια στολή. Και αυτό ακριβώς έκανε. 

Ο αστυνόμος στάθηκε στο πλευρό των γονιών ντυμένος spiderman και όπως είπε και ο ίδιος, οι άνθρωποι αυτοί είναι πλέον οικογένειά του. 

Πηγή: today.com

  
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας