Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-21 17:50:15 +0200 Η Jojo κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διασκέδαση. 'Ενας σκύλος κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο διασκέδαση

'Ενας σκύλος κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο διασκέδαση

'Ενας σκύλος κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο διασκέδαση 470 900
Η Jojo κάνει την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διασκέδαση.

Στα μάτια ενός παιδιού, η επίσκεψη στον οδοντίατρο φαντάζει τρομακτική. Εκτός και αν βρίσκονται στην Παιδο-οδοντιατρική Κλινική του Illinois

Οι οδοντίατροι Thomas Resnick και Paul Egger έχουν βρεί έναν ιδιαίτερο τρόπο να ηρεμούν τους μικρούς τους ασθενείς και να τους προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου. Το μυστικό βρίσκεται στην τετράποδη Jojo, ένα 6χρονο golden retrivier!

Η Jojo περιμένει στην αίθουσα αναμονής και φυσικά δεν περνά απαρατήρητη! Κάνει ναζάκια, παίζει με τους ασθενείς, βάζει τη μουσούδα της στα πόδια τους και τους κάνει να ξεχνούν οτιδήποτε δυσάρεστο μπορεί να σκέφτονται ή να νιώθουν. 

"Τα παιδιά φοβούνται πράγματα που τους είναι άγνωστα και μία επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι ένα από αυτά. Η δική μας δουλειά είναι να κάνουμε τον ασθενή να αισθανθεί όσο το δυνατόν πιο άνετα και η Jojo είναι εδώ για να μας βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι." δήλωσε ο Thomas Resnick. 

Η Sophia είναι 4 χρονών και η κάθε επίσκεψη στον οδοντίατρο ήταν για αυτήν μία τραυματική εμπειρία. Όχι πια! Όταν η Sophia γνώρισε την Jojo όλοι της οι φόβοι εξανεμίστηκαν!

Η Jojo δεν είναι κάθε μέρα στο οδοντιατρείο καθώς βοηθάει όσο μπορεί και σε σχολεία, νηπιαγωγεία και δραστηριότητες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι πάντα όμως διαθέσιμη μετά από ραντεβού!

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας