Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-12-08 12:32:17 +0200 Ο Άγιος Βασίλης που κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης με μία του κίνηση. Ένας Άγιος Βασίλης...άγγελος!

Ένας Άγιος Βασίλης...άγγελος!

Ένας Άγιος Βασίλης...άγγελος! 470 900
Ο Άγιος Βασίλης που κατάφερε να συγκινήσει χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης με μία του κίνηση.

5 Νοέμβρη,στο Middlesbrough's Cleveland Centre... Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Άγιος Βασίλης καθημερινά φωτογραφίζεται, παίρνει στην αγκαλιά του και λαμβάνει τα γράμματα εκατοντάδων παιδιών. 

Ένα κοριτσάκι ξαφνιάζει τους πάντες όταν σκαρφαλωνει στην ποδιά του. Η μαμά του κοριτσιού, αμήχανη, λέει ότι η κόρης της δεν μπορεί να μιλήσει και να ακούσει πολύ καλα.

"Κάνει καθόλου νοήματα;" ρωτάει ο Άγιος Βασίλης

"Ναι κάνει κυρίως ζωάκια που της αρέσουν..."

Ο Άγιος Βασίλης τραβάει απαλά το χεράκι του κοριτσιού για να της αποσπάσει την προσοχή και μέσω νοημάτων προσπαθεί να τη ρωτήσει τι θέλει για δώρο Χριστουγέννων.

Το κοριτσάκι αμέσως ενθουσιάστηκε και με μάτια που λάμπουν απο χαρά, αρχίζει να περιγράφει το skooter που τόσο πολύ θα ήθελε να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο την επομένη των Χριστουγέννων.

Σε ένα μόλις 40 δευτερολέπτων βίντεο καταγράφεται όλη η μαγεία των Χριστουγέννων! Αν και έχει ανέβει μόλις λίγες εβδομάδες στο youtube, τα views ξεπέρασαν τις 156.000 και αυτή η τρυφερή κίνηση αγάπης έχει συγκινήσει πολλούς. Τα σχόλια από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας είναι δεκάδες και όλοι λένε ένα μεγάλο μπράβο στον Άγιο Βασίλη του Middlesbrough's Cleveland Centre! Μακάρι όλοι να είχαμε μέσα μας έναν Άγιο Βασίλη!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας