Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-09 12:04:54 +0200 Σε αυτό το σχολείο, θέλεις να πας κι εσύ! Θέλεις να μάθεις γιατί; Οpen Day: Σάββατο 6 Απριλίου! Εκπαιδευτήρια O Πλάτων

Εκπαιδευτήρια O Πλάτων

Εκπαιδευτήρια O Πλάτων 470 900
Σε αυτό το σχολείο, θέλεις να πας κι εσύ! Θέλεις να μάθεις γιατί; Οpen Day: Σάββατο 6 Απριλίου!
•    Τα εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ» είναι το μοναδικό σχολείο στην Ελλάδα που κατέχει πιστοποίηση και στα 3 προγράμματα του Ιnternational Baccalaureate, που αφορούν σε παιδιά-μαθητές από 3 μέχρι 19 ετών:

•    IB Primary Years Programme – Νηπιαγωγείο, Δημοτικό / IB Middle Years Programme – Γυμνάσιο, Λύκειο και φυσικά το IB Diploma Programme.

•    Το IB είναι ένα «μαθητοκεντρικό»  διεθνές πρόγραμμα σπουδών που θέλει να κεντρίσει και να δώσει κίνητρα στα παιδιά ώστε να αναπτυχθούν προσωπικά, πνευματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά. Για να αποκτήσουν τα πιο σημαντικά εφόδια προκειμένου να ζήσουν, να μάθουν και να εργαστούν σε έναν κόσμο με περισσότερα κοινά από ό,τι διαφορές.

•    Τα παιδιά διδάσκονται και σε δεύτερη γλώσσα, τα αγγλικά, μέσω δύο προσεγγίσεων: την προσέγγιση «Μαθαίνω τη Γλώσσα» όπου τα παιδιά διδάσκονται τη δομή της αγγλικής γλώσσας και καλλιεργούν τις βασικές δεξιότητες γύρω από τη γλώσσα και την προσέγγιση «Μαθαίνω με τη Γλώσσα» όπου η Αγγλική αξιοποιείται ως μέσο για τη διδασκαλία άλλων μαθημάτων, όπως της Μουσικής, της Αισθητικής Αγωγής, των Υπολογιστών, της Φυσικής Αγωγής, των Μαθηματικών, της Ιστορίας και των Φυσικών  Επιστημών.

•    Στο σχολείο λειτουργούν μαθητικοί όμιλοι όπου τα παιδιά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και κοινωνικοποιούνται, καλύπτοντας τις γνωστικές μα και τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Οι μαθητικοί όμιλοι για φέτος είναι οι παρακάτω: Λέσχη Φωτογραφίας-Κυνηγοί της στιγμής, Θεατρικός όμιλος, International inquiries, Fashion designers, Όμιλος μαγειρικής-Κουζινομαγειρέματα, Lego Robotics, Επιτραπέζια παιχνίδια, Arts and crafts, Χειρο-ποίητες δημιουργίες, Λέσχη Κινηματογράφου, Επι-κοινωνώ, Πινγκ πονγκ.

•    Τα παιδιά  μπορούν να «χτίσουν» πάνω στο προφίλ που τους ταιριάζει περισσότερο και να είναι:  Ερευνητές, Σκεπτόμενοι, Επικοινωνιακοί, Τολμηροί, Φιλομαθείς, Με Αρχές, Με Ενσυναίσθηση, Ανοιχτόμυαλοι, Ισορροπημένοι, Στοχαστικοί.Οpen Day: Σάββατο 6 Απριλίου!
Για περισσότερες πληροφορίες, ελάτε:
Προέκταση Ελ. Βενιζέλου, Γλυκά Νερά / Τηλεφωνήστε: 2106611793-4 / Μπείτε: www.platon.gr / Γράψτε: info@platon.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας