Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-09 12:04:26 +0300 Τα 8 είδη γονέων που αντιμετωπίζουν διαφορετικά το πέρασμα από την πάνα στο γιογιό! Εκπαίδευση για την τουαλέτα: Πώς την αντιμετωπίζει ο κάθε γονιός;

Εκπαίδευση για την τουαλέτα: Πώς την αντιμετωπίζει ο κάθε γονιός;

Εκπαίδευση για την τουαλέτα: Πώς την αντιμετωπίζει ο κάθε γονιός; 470 900
Το πέρασμα από την πάνα στο γιογιό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι μία σύνθετη διαδικασία που απαιτεί υπομονή και επιμονή!

Ένας σταθμός στην ανάπτυξη του μικρού μας είναι όταν έρθει η ώρα να πει αντίο στην πάνα μία για πάντα! Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και αντιμετωπίζει διαφορετικά το πέρασμα από την πάνα στο γιογιο. Το ίδιο όμως και οι γονείς! Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχουν 8 είδη γονέων που αντιμετωπίζουν διαφορετικά την εκπαίδευση για την τουαλέτα;

1. Πάνα: ο μεγαλύτερος εχθρός!
Κάποιοι γονείς μισούν τις πάνες και ό,τι έχει να κάνει με αυτές! Στα μάτια τους μόνο αρνητικά προκαλούν, αφού είναι βλαβερές για το περιβάλλον και προκαλούν εξανθήματα στα μωρά τους. Αυτού του είδους οι γονείς θέλουν να απαλλαγούν από τις πάνες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και δεν είναι καθόλου απίθανό να αγοράσουν το τελευταίο πακέτο την ημέρα που θα αγοράσουν το γιογιο!

2. Γιογιό ... παντού
Στο σπίτι αυτών των γονιών θα βρείτε ένα γιογιό ανά δύο δωμάτιο, χωρίς υπερβολές! Έτσι όταν υπάρξει η ανάγκη, θα είναι πανέτοιμοι!

3. Όλα ή τίποτα
Για αυτούς τους γονείς η εκπαίδευση στην τουαλέτα δεν είναι μία σταδιακή διαδικασία. Μόλις το αποφασίσουν λένε αντίο στην πάνα μία για πάντα! 

4. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό
Αυτοί οι γονείς δεν έχουν καμία βιασύνη για την εκπαίδευση στην τουαλέτα. Περιμένουν μέχρι το μικρό τους να δείξει από μόνο του ενδιαφέρον για το γιογιό και ακόμα και τότε δεν κάνουν εντατικές προσπάθειες για την εκπαίδευση στην τουαλέτα. 

5. Περιμένοντας...
Οι περισσότεροι από αυτούς τους γονείς περνούν πολύ χρόνο στο μπάνιο. Από τη στιμή που το παιδί τους έμαθε να κάθεται στο γιογιό, πιστεύουν ότι θα είναι το ίδιο εύκολο να το χρησιμοποιούν. Το αποτέλεσμα; Βάζουν το μικρό τους να κάτσει και εκείνοι περιμένουν με τις ώρες δίπλα μέχρι να έρθει επιτέλους η κατάλληλη στιγμή! 

6. Ο αγώνας του Σαββατοκύριακού
Αυτός ο γονιός έχει καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο! Περιμένει να έρθει το απόγευμα της Παρασκευής και τότε ξεκινάει ένας αγώνας για την εκπαίδευση της τουαλέτας που θα διαρκέσει δυόμιση μέρες! Φυσικά η πιθανότητα αν βγει εκτός χρονοδιαγράμματος δεν υπάρχει!

7. Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα
Μαζί με το γιογιό παέι πακέτο και μία τσάντα που περιέχει κάθε είδους παιχνίδια και γλυκά!

8. "Όχι να το παινευτώ αλλά..."
Και φυσικά υπάρχουν εκείνοι οι γονείς οι οποίοι τα κατάφεραν σε χρόνο μηδέν χωρίς καθόλου ατυχήματα! Ή τουλάχιστον έτσι λένε...

Ασφαλώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που αποτελούν ιδιαίτερες περιπτώσεις από μόνες τους. Μία τέτοια ξεχωριστή περίπτωση είναι η μαμά που κρύβεται πίσω από το παρακάτω βίντεο. Η Stacia Wright εκπαιδεύει την κόρη της για την τουαλέτα με χορό και τραγούδι!

Πηγή: popsugar.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας