Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 16:19:48 +0300 Μεγάλη, πλούσια και λαμπερή έκθεση για το γάμο και τη βάπτιση στο MEK. Έκθεση NEW LIFE, γάμος βάπτιση

Έκθεση NEW LIFE, γάμος βάπτιση

Έκθεση NEW LIFE, γάμος βάπτιση 470 900
Μεγάλη, πλούσια και λαμπερή έκθεση για το γάμο και τη βάπτιση στο MEK.
Μεγάλη ποικιλία ειδών και υπηρεσιών και ένα πλούσιο συνοδευτικό πρόγραμμα παρουσιάζει η  έκθεση NEW LIFE 18-21 Ιανουαρίου 2013 στο MEC Παιανίας!

150 εκθέτες, επώνυμες εταιρείες της αγοράς δίνουν πολλές και πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για όλη τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζεται με τον γάμο και τη βάπτιση.


Στο συνοδευτικό πρόγραμμα της έκθεσης διάσημοι οίκοι νυφικών και επώνυμοι σχεδιαστές παρουσιάζουν επιδείξεις νυφικών αλλά και γαμπριάτικων κουστουμιών από κορυφαίους έλληνες σχεδιαστές και επώνυμους οίκους όπως οι Νίκος Αποστολόπουλος, Atelier Zolotas, οίκος Καφενούδη με quest star τη Ζέτα Δούκα, Οίκος Ναντίνα, η Billy Joe κα.   

Στο πρόγραμμα της έκθεσης ξεχωρίζει το «Όλα του γάμου εύκολα» ένα μικρό θεατρικό από όλη την οικογένεια από το babyspace.gr και babylikes.com καθώς και ο 2ος διαγωνισμός TOP BRIDE με οικοδέσποινα την Κατερίνα Ζαρίφη.


Χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΥΘΜΟΣ, το περιοδικό MARIAGES, και το portal babyspace.gr. 

Μάθετε περισσότερα στο www.newlife-expo.gr
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας