Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-03 16:11:56 +0300 Τα 5 οφέλη που δεν είχαμε σκεφτεί! Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι

Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι

Εγκυμοσύνη και καλοκαίρι 470 900
Τα 5 οφέλη που δεν είχαμε σκεφτεί!

Η εγκυμοσύνη το καλοκαίρι έχει και τα οφέλη της. Ποια είναι αυτά;

1. Παγωτά και γρανίτες χωρίς τύψεις! Εντάξει, δεν πρέπει να το παρακάνουμε αλλά μία γρανιτούλα μετά το μπάνιο στη θάλασσα είναι ότι πρέπει! 

2. Κάνουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ρούχα εγκυμοσύνης. Το καλοκαίρι εκ των πραγμάτων, η γκαρνταρόμπα μας περιλαμβάνει πιο άνετα ρούχα. Τα αέρινα φορέματα, οι άνετες, ολόσωμες φόρμες και οι φαρδιές μπλούζες μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη! 

Δείτε εδώ τις προσφορές για καλοκαιρινά φορέματα και διαλέξτε αυτό που σας αρέσει!

3. Πληθώρα φρούτων και λαχανικών για τις λιγούρες! Τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά είναι περισσότερα από τα χειμερινά και μπορούν να καλύψουν κάθε είδους λιγούρες. Γλυκές, ξινές, πικρές, όλες!

4. Δεν μας απασχολεί πλέον να έχουμε το σούπερ κορμί για παραλία! Η εγκυμοσύνη μας, μας δικαιολογεί! Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα. Οι ακτίνες του ήλιου και η αφυδάτωση καραδοκούν και σε συνδυασμό με την εγκυμοσύνη και όλες τις αλλαγές που συνεπάγονται, η περίποιηση σώματος και δέρματος πρέπει να είναι εντατική!

 

  Τι δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μας:

   -αντηλιακό σώματος

   -αντηλιακό προσώπου

   -ενυδατική κρέμα

   -κρέμα για τις ραγάδες

 

5. Δεν φοράμε κλειστά παπούτσια! Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, τα πόδια μας πρήζονται και οι κράμπες δεν έχουν τελειωμό! Το καλοκαίρι φοράμε πρωί-βράδυ πέδιλα!

Δείτε εδώ περισσότερα σανδάλια και βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν!

Μέλλουσες μανούλες υπομονή! Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές για ξεκούραση και απολαύστε τις φωτείνες μέρες του καλοκαιριού όσο μπορείτε. Προσοχή στην υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Πίνετε πολλά υγρά και σκεφτείτε ότι σε λίγες εβδομάδες θα κρατάτε στην αγκαλιά το μωράκι σας!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας