Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:44:44 +0300 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Επίσημη Παρουσίαση της Μονάδας Γονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Εγκαίνια μονάδας Γονιμότητας

Εγκαίνια μονάδας Γονιμότητας

Εγκαίνια μονάδας Γονιμότητας 470 900
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Επίσημη Παρουσίαση της Μονάδας Γονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.
Στην ημερίδα αυτή και παρουσιάστηκαν οι νέες ευκαιρίες, που προσφέρει η Μονάδα Γονιμότητας, καθώς και οι νέες εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Η Μονάδα Γονιμότητας της ΡΕΑ δημιουργήθηκε με στόχο τη διάγνωση και αντιμετώπιση της υπογονιμότητας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ελπίδα σε πολλά ζευγάρια. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Πρόεδρος της ΡΕΑ, κ. Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος, «Πιστεύω ότι αυτή η Μονάδα Εξωσωματικής είναι μια Μονάδα που βλέπει όχι από το παρόν το μέλλον, αλλά από το μέλλον το παρόν».

Η Μονάδα διαθέτει εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας ακολουθώντας τις πιο υψηλές διεθνείς προδιαγραφές. «Μπορούμε να περηφανευόμαστε ότι αυτή τη στιγμή το εμβρυολογικό εργαστήριο της ΡΕΑ έχει εξοπλιστεί με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό, που θα το ζήλευε οποιοδήποτε κέντρο της Ευρώπης και της Αμερικής», όπως προσέθεσε ο κ. Τζεφεράκος Αλέξανδρος, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΡΕΑ.

Η Μονάδα είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με κλινικούς εμβρυολόγους, με αποτέλεσμα να παρέχεται όλο το φάσμα των τεχνικών για την αντιμετώπιση προβλημάτων υπογονιμότητας.
Η Μονάδα Γονιμότητας ΡΕΑ λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της πλέον σύγχρονης ΡΕΑ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας την υποστήριξη και Ασφάλεια που παρέχει ένα μεγάλο Μαιευτήριο.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας