Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-26 13:30:52 +0300 Υπάρχουν κάποιοι στον περίγυρό σου που θα καταλάβουν πως είσαι έγκυος πριν ακόμη εσύ τους το ανακοινώσεις! Είσαι έγκυος; Είσαι έγκυος! 

Είσαι έγκυος; Είσαι έγκυος! 

Είσαι έγκυος; Είσαι έγκυος!  470 900
Μήπως η εγκυμοσύνη σου φαίνεται περισσότερο από ότι πιστεύεις;

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, υπάρχουν κάποιοι στον περίγυρό σου που ... θα καταλάβουν πως είσαι έγκυος πριν ακόμη εσύ τους το ανακοινώσεις.  Μην σου πω πως θα το καταλάβουν πριν ακόμη το μάθεις και εσύ η ίδια. 

Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που θα "διαβάσουν" τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης πριν από εσένα!

Οι γονείς σου ... 
Περιμένεις την απάντηση του γυναικολόγου σου για να σου επιβεβαιώσει πως είσαι έγκυος; Μια επίσκεψη στους γονείς σου αρκεί! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, αυτό που λέει πάντα η μανούλα "Αφού εγώ σε γέννησα". Χωρίς ακόμη να ξέρει κανείς το "πως" και το "γιατί", οι γονείς σου είναι αυτοί που θα "μυριστούν" από μακριά την αλλαγή στη συμπεριφορά σου που οφείλεται στις ορμόνες σου. Ας μην κάνουμε λόγο για το πρησμένο στήθος, που η μαμά σου θα παρατηρήσει με το που ανοίξει την πόρτα. Μην περιμένεις απαντήσεις ... οι γονείς πάντα ξέρουν! (Σε εννέα μήνες θα το καταλάβεις και εσύ!) 

Το αφεντικό σου ... 
Η πρωινή αδιαθεσία και η αργή προσέλευση στο γραφείο θα βάλουν σε σκέψη το αφεντικό σου. Εσύ μπορεί ακόμη να αναλογίζεσαι πως γίνεται κάθε πρωί να έχει τόση κίνηση ή για πιο λόγο το στρώμα είναι τόσο βαρύ. Αυτός όμως ξέρει! Για το λόγο αυτό, αν σε φωνάξει στο γραφείο του ... μην φοβηθείς! Θα θέλει να σου ανακοινώσει πως "μάλλον είσαι έγκυος"!

Η κολλητή σου ...
Η Παρασκευή είναι εδώ και η καθιερωμένη βόλτα με τα κορίτσια αρχίζει. Το χασμουρήτο σου όμως, πριν καλά καλά καθίσετε και η απέχθεια του να πιεις αλκόολ αποσπά τα βλέμματα των κολλητών σου. Ενώ εσύ πίνεις την σόδα σου, καθώς ό,τι άλλο απλώς σε ανακατεύει, αυτές σχεδιάζουν το babyshower που θα σου ετοιμάσουν σε λίγους μήνες. Θυμίσου αυτή τη σκηνή όταν θα τις πάρεις τηλέφωνο για να τους το ανακοινώσεις. 

Ο οδοντογιατρός σου ... 
Αν πας για τον καθιερωμένο σου καθαρισμό των δοντιών και ο γιατρός σου αφού δει τα δόντια σου κοιτάξει την κοιλιά σου ... μην σκεφτείς πως πάχυνες! Τα πρησμένα ούλα και η αιμορραγία, σύμπτωμα που ένας οδοντίατρος μπορεί να αναγνωρίσει κατευθείαν, είναι από τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Με το καλό! 

Ο πιο πιστός σου φίλος ... 
Το κατοικίδιό σου μπορεί να αισθανθεί πολλά περισσότερα από ότι νομίζεις. Η αλλαγή στις ορμόνες μας μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους τετράποδους φίλους μας οι οποίοι θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται διαφορετικά. Οι γάτες και οι σκύλοι, συνήθως γίνονται πιο προστατευτικοί στο αφεντικό τους και πιο "αγαπησιάρικα" αναζητώντας το χάδι μας! Το τετράποδο σας θα αποκτήσει ... αδελφάκι!

Πηγή: parents.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας