Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:48:51 +0300 Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, προχώρησε σε συνεργασία με το ΚΕΣΟ (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών), το οποίο εκπροσωπείται από το Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Σχετικό μνημόνιο συνυπογράφηκε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014. Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες 470 900
Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, προχώρησε σε συνεργασία με το ΚΕΣΟ (Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της Ιεράς Αρχ...
Η Κλινική ΡΕΑ, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Κυριάκο Μητσάκο Μπαρμπαγιάννη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Κοσμά Βρυώνη και το Γενικό Διευθυντή της  ΡΕΑ, κ. Βασίλειο Τσαβαλιάρη, συμφώνησε να παρέχει δωρεάν Ιατρικές Υπηρεσίες σε γυναίκες που υποδεικνύονται από το ΚΕΣΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα η Κλινική προσφέρει σε ετήσια βάση:
-Δέκα (10) τοκετούς σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες
-Πενήντα (50) πακέτα προγεννητικού ελέγχου κύησης και
-Πενήντα (50) ψηφιακές μαστογραφίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΕΣΟ προασπίζεται ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής και οικονομικής βίας και έχει σκοπό να προάγει το θεσμό της οικογένειας, των ανάδοχων οικογενειών και της υιοθεσίας, ενώ μάχεται διαρκώς για την προστασία κακοποιημένων παιδιών.
 
Η ΡΕΑ συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια στις παρεχόμενες σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες υγείας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας