Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-10-26 11:41:37 +0300 Δωρεάν Masterclass: Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία

Δωρεάν Masterclass: Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία

Δωρεάν Masterclass: Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού στην εγκυμοσύνη και τη λοχεία 470 900
Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης χειρουργός μαστού και Ιδρυτής της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίαση Στήριξη E.M.E.I.Σ. θα απαντήσουν σε όλες μας τις ερωτήσεις.

 

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας για την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού και η ομάδα του Myparenthood.gr ετοίμασε για όλους εμάς ένα δωρεάν masterclass με δύο κορυφαίους ειδικούς. Η γυναικολόγος Μαριλία Νικολαΐδου και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης χειρουργός μαστού και Ιδρυτής της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίαση Στήριξη E.M.E.I.Σ. θα παρέχουν όλη την επαγγελματική πληροφόρηση που χρειαζόμαστε ώστε να ξέρουμε πώς θα φροντίσουμε σωστά τον εαυτό μας. 

 

Οι δύο ειδικοί θα μιλήσουν για τον έλεγχο του μαστού κατά την περίοδο της κύησης και της λοχείας, για τις ομάδες αυξημένου κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού και για τα οφέλη του θηλασμού, στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Τέλος, θα αναφερθούν σε άλλες παθήσεις του μαστού και στην πρόληψή τους. 

 

Στο τέλος του masterclass θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με τους ειδικούς. Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 16:00. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το σύνδεσμο ΕΔΩ.  

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας