Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-10-07 11:50:07 +0300 Βιταμίνες ζελεδάκια που λατρεύουν μικροί-μεγάλοι! Δοκιμάσαμε τις απίστευτες παιδικές βιταμίνες Chewy Vites!

Δοκιμάσαμε τις απίστευτες παιδικές βιταμίνες Chewy Vites!

Δοκιμάσαμε τις απίστευτες παιδικές βιταμίνες Chewy Vites! 470 900
Βιταμίνες ζελεδάκια που λατρεύουν μικροί-μεγάλοι!

Τώρα που έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και τα παιδάκια μας πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο, τα μικρόβια καραδοκούν. Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να τα προστατέψουμε και να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι οι βιταμίνες. Ας το αποδεχτούμε όμως, το να πείσεις το μικρό σου να παίρνει καθημερινά βιταμίνες δεν είναι εύκολη υπόθεση και κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει την ημέρα του με φωνές και γκρίνια.

Και αν σου λέγαμε ότι τώρα η πρόληψη γίνεται παιχνίδι με τις μασώμενες βιταμίνες για παιδιά Chewy Vites? Γιατί είμαστε σίγουροι ότι αν προτείνεις στο παιδάκι σου να ξεκινήσει την ημέρα του τρώγοντας ένα ζελεδάκι-αρκουδάκι με υπέροχη γεύση, όχι μόνο δεν θα γκρινιάξει, αλλά θα γίνεις ο ήρωας του και για όλη την υπόλοιπη μέρα. 

Τι το ξεχωριστό έχουν αυτές οι βιταμίνες;

Οι βιταμίνες Chewy Vites δεν αξίζουν μόνο την λατρεία των παιδιών, αλλά και την δικιά σου εμπιστοσύνη. Με φυσικό χυμό φρούτων και χωρίς ζάχαρη εξωτερικά είναι οι πιο υγιεινές βιταμίνες για το παιδάκι σου. Καθώς δεν περιέχουν συντηρητικά, γλουτένη, τεχνητά χρώματα, ζελατίνη, σιτάρι, αυγά και GMOs είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους.

Η σειρά Chewy Vites κυκλοφορεί σε:

🐻Πολυβιταμινούχο Plus

Κάθε Πολυβιταμίνη Plus Chewy Vites περιέχει 12 βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία!

🐻ΩΜΕΓΑ 3 και πολυβιταμίνες

Ένα ισορροπημένο πολυβιταμινούχο με Ωμέγα3 που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ανάπτυξης και λειτουργίας του εγκέφαλου. Η υπέροχη φρουτώδης γεύση των Chewy Vites Οmega 3 δεν θυμίζει σε τίποτα τη συνηθισμένη γεύση ψαριού, καθιστώντας τα ζελεδάκια λαχταριστά και νόστιμα για τα μικρά παιδιά.

🐻Βιταμίνη C

H νόστιμη και αποτελεσματική λύση για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας της βιταμίνης C, συμβάλλοντας στην φυσιολογική λειτουργία και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος. Μειώνουν την κούραση και ενισχύουν τον μεταβολισμό!

🐻Πρόπολη & Εχινάκεια

Συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν από τα κρυολογήματα, ιδιαίτερα την εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες!

🐻Σίδηρος και πολυβιταμίνες

Η καλύτερη λύση για την αντιστάθμιση της ανεπάρκειας σιδήρου στα παιδιά!

🐻Ασβέστιο +  Βιταμίνη D 3

Tο ασβέστιο είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία των οστών και των δοντιών. Ένα ζελεδάκι αρκουδάκι Chewy vites περιέχει 125mg Aσβεστίου και 5μg Βιταμίνης D.

🐻Προβιοτικά

Προβιοτικά, μασώμενα ζελεδάκια αρκουδάκια με φιλικά βακτήρια και φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. Κάθε ζελεδάκι αρκουδάκι περιέχει 1 δισεκατομμύριο ζωντανές καλλιέργειες Bacillus Coagulans που ενισχύουν την ημερήσια πρόσληψη των παιδιών σε ωφέλιμες καλλιέργειες.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας