Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-10-23 12:52:55 +0300 Διπλή διάκριση για τη Humana Greece στα  βραβεία Mother & Baby Awards 2020 Διπλή διάκριση για τη Humana Greece στα  βραβεία Mother & Baby Awards 2020

Διπλή διάκριση για τη Humana Greece στα  βραβεία Mother & Baby Awards 2020

Διπλή διάκριση για τη Humana Greece στα  βραβεία Mother & Baby Awards 2020 470 900
Η Humana ενισχύει τη δέσμευσή της απέναντι στους καταναλωτές οτι θα παρέχει πάντα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα

Διπλή είναι η διάκριση που απέσπασε η Humana Greece, στα  βραβεία Mother & Baby Awards 2020 που διοργανώθηκαν για 1η φορά φέτος, για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εταιρείες που τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές σε ότι αφορά τη μητέρα και το μωρό.
Συγκεκριμένα, στο χώρο του παιχνιδιού, της διατροφής, της μετακίνησης, του εξοπλισμού του παιδικού δωματίου, της φροντίδας του μωρού, της ασφάλισης, της περίθαλψης, της φύλαξης του ρουχισμού του μωρού αλλά και της φροντίδας της νέας μητέρας.

Συγκεκριμένα, η Humana Greece απέσπασε τις εξής διακρίσεις:

To χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Baby Milk Formula για την σειρά προϊόντων γάλατα για βρέφη: Humana 1 Optimum, Humana 2 Optimum, Humana 3 Optimum Little Heroes, Humana Junior Milk.

Tο ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Baby Food για το προϊόν Κρέμα μήλο με ρύζι (χωρίς γάλα).

«H διπλή αυτή βράβευση επιβεβαιώνει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και κάθε βραβείο ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δέσμευσή μας απέναντι στους καταναλωτές μας, να τους παρέχουμε πάντα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα» αναφέρει η εταιρεία.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας