Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-11 12:24:21 +0200 Τι και αν έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών και ματιών και διαφορετικό χρώμα δέρματος; Είναι δίδυμα! Δίδυμα με διαφορά ... χρώματος!

Δίδυμα με διαφορά ... χρώματος!

Δίδυμα με διαφορά ... χρώματος! 470 900
Τι και αν έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών, διαφορετικό χρώμα ματιών, διαφορετικό χρώμα δέρματος; Είναι δίδυμα!

Η Anaya και η Myla γεννήθηκαν τον Απρίλη του 2015 και σε δύο μήνες θα γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλιά τους. Όταν, μήνες πριν, η Hannah Yarker και ο Kyle Armstrong έμαθαν ότι περιμένουν δίδυμα, δε φαντάζονταν πόσο διαφορετικά θα ήταν αυτά μεταξύ τους! 

 
Δημοσιεύτηκε από Hannah Yarker στις Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

 

Η Hannah είναι λευκή, ενώ ο Kyle είναι μιγάς και το δέρμα του είναι αρκετά πιο σκούρo. Ακριβώς το ίδιο είναι και οι κόρες τους! Η Anaya έχει πάρει τα χρώματα της μαμάς της και είναι πιο ανοιχτόχρωμη τόσο στην επιδερμίδα όσο στα μαλλιά και στα μάτια ενώ η Myla μοιάζει στον μπαμπά της!

 
Δημοσιεύτηκε από Hannah Yarker στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

 

Οι δύο αδερφούλες όμως, δεν είναι διαφορετικές μόνο στην εξωτερική τους εμφάνιση. Η Myla είναι υπερδραστήρια και σκανδαλιάρα ενώ από την άλλη η Anaya είναι πιο ήρεμη και χαμηλών τόνων!

"Ακόμα δε μπορούμε να πιστέψουμε πως αυτά τα δύο παιδιά είναι δίδυμα! Έχουν την ίδια μέρα γενέθλια, έχουν την ίδια μαμά, τον ίδιο μπαμπά, αλλά είναι τόσο διαφορετικές σε όλους τους τομείς!".

 
Δημοσιεύτηκε από Hannah Yarker στις Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

 

 
Δημοσιεύτηκε από Hannah Yarker στις Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

 

Πηγή: popsugar.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας