Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-27 16:22:24 +0300 Έτσι φτιάξαμε μία μικρή λίστα με τα πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι γονείς, όταν τα παιδιά βρίσκονται σε διακοπές και στις εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχείων. Χρήσιμες συμβουλές για διακοπές σε μεγάλο ξενοδοχείο

Χρήσιμες συμβουλές για διακοπές σε μεγάλο ξενοδοχείο

Χρήσιμες συμβουλές για διακοπές σε μεγάλο ξενοδοχείο 470 900
Έτσι φτιάξαμε μία μικρή λίστα με τα πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι γονείς, όταν τα παιδιά βρίσκονται σε διακοπές και στις εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχείων.

 

Καλοκαίρι και ανεμελιά πάνε μαζί. Παράλληλα κάθε χρόνο παιδιά βρίσκονται εκτεθειμένα σε κάποιους “κρυφούς” κινδύνους, που στο παρελθόν έχουν αποδειχθεί ακόμα και μοιραίοι για κάποιες οικογένειες. 

 

Έτσι φτιάξαμε μία μικρή λίστα με τα πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι γονείς, όταν τα παιδιά βρίσκονται σε διακοπές και στις εγκαταστάσεις μεγάλων ξενοδοχείων. 

 

  • Ενημερώνετε πάντα το προσωπικό του ξενοδοχείου για τυχόν αλλεργίες ή ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιο από τα παιδιά. 
  • Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη ακόμα και αν το παιδί περνά τον περισσότερο χρόνο κάτω από την ομπρέλα. Επιλέξτε ειδικά αντηλιακά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. 
  • Τα νερά και τα δάπεδα των εγκαταστάσεων των ξενοδοχείων είναι συχνά ολισθηρά και πολλά ατυχήματα μπορούν να συμβούν, σε ανύποπτο χρόνο. Τα παιδιά πρέπει να φορούν τα πεδιλάκια τους όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους ή να επιβλέπονται από εσάς. 
  • Η αφυδάτωση έχει συνδεθεί με τις καλοκαιρινές διακοπές και τα παιδια συχνά ξεχνούν να καταναλώσουν την ποσότητα νερού που έχουν ανάγκη. 
  • Τα φουσκωτά παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά αλλά θέλουν προσοχή. Τα παιχνίδια στο νερό χρειάζονται πάντα την επίβλεψη από κάποιον ενήλικα ή ναυαγοσώστη. 
  • Μην ξεχνάτε πως μετά το φαγητό τα παιδιά δεν κολυμπούν και τα παιδιά κάτω 12 ετών δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τους ανελκυστήρες χωρίς επιτήρηση.

 

Τώρα είστε έτοιμοι για διακοπές! 

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας