Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-06-22 13:29:50 +0300 Διαδραστικές εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και ένα τραγούδι κάνουν την ανάγνωσή μια αξέχαστη εμπειρία. Διαδραστικά βιβλία από την Ever After Tales!

Διαδραστικά βιβλία από την Ever After Tales!

Διαδραστικά βιβλία από την Ever After Tales! 470 900
Διαδραστικές εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και ένα τραγούδι κάνουν την ανάγνωσή μια αξέχαστη εμπειρία.

H  Ever After Tales αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία Ελλήνων καλλιτεχνών και Αμερικανών παραγωγών του Χόλυγουντ, με μεγάλη εμπειρία σε ταινίες για παιδιά, που έχει στόχο να φέρει την ποιοτική Ελληνική αλλά και παγκόσμια παιδική λογοτεχνία σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Δημιουργώντας διαδραστικά βιβλία με εξαιρετικές ιστορίες, ποιοτική εικονογράφηση, πρωτότυπη μουσική  και παιχνίδια  φέρνει νέα δεδομένα στο περιεχόμενο πoυ είναι διαθέσιμο για παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσω tablets, κινητών και υπολογιστών.

Το Κοτσάνι του Πετροκέρασου, μετά το «Ποπ Κορν που Έγινε Ποπ Σταρ» του ίδιου συγγραφέα, είναι μια ακόμα διεθνής παραγωγή της Ever After Tales. Πρόκειται για μια απολαυστική ιστορία με θέμα τη στοργή, τη δημιουργικότητα και την ελπίδα από τον κοσμαγάπητο εθνικό μας παραμυθά που αυτή τη φορά μας δείχνει πώς ένα κοτσάνι πετροκέρασου αρκεί για να γίνει η η αφετηρία της αναδημιουργίας ενός ολόκληρου κατεστραμμένου πλανήτη. Συνεχείς διαδραστικές εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και ένα hit τραγούδι κάνουν την ανάγνωσή του μια αξέχαστη εμπειρία, προσφέροντας παραλληλα τη δυνατότητα στους γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους και να διευρύνουν τους δημιουργικούς τους ορίζοντες.

Όλα τα διαδραστικά βιβλία της Ever After Tales καθώς και το βραβευμένο «Κοτσάνι του Πετροκέρασου»  κυκλοφορoύν στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά με τις 3 γλώσσες να είναι ενσωματωμένες στο λειτουργικό σύστημα και διατίθενται από το Apple Store και το Google Play. 

Κατεβάστε το τώρα & καλή ... διασκέδαση!  

 

Η Ever After Tales είναι η εταιρεία που δημιούργησε το διαδραστικό βιβλίο To “Κοτσάνι του Πετροκέρασου” (αγγλικός τίτλος:“Little Emily, the Cherry Stalk and the Eraser Bombs)  του διεθνώς αναγνωρισμένου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά και απέσπασε στις 9 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα το διεθνές βραβείο για το καλύτερο διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο προσχολικής ηλικίας του 2016, στα φημισμένα «Kidscreen Awards».

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας