Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-03 13:01:56 +0200 Ο φορέας "η σ π ε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση" συνεχίζει τις δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά 4,5-12 ετών. Δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά

Δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά

Δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά 470 900
Ο φορέας "η  σ π ε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση" συνεχίζει τις δημιουργικές συναντήσεις για παιδιά 4,5-12 ετών.

Το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 14:15 σας περιμένουμε στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Μοναστηράκι, στην έξοδο οδού Αθηνάς για μία δημιουργική συνάντηση σε δύο χώρους σύγχρονης τέχνης στην περιοχή του Ψυρρή. Πρόκειται για εξαιρετικά φιλόξενους χώρους με πολύ προσεγμένο εκθεσιακό πρόγραμμα κάθε φορά.

Τούτο το Σάββατο θα εστιάσουμε στην έκθεση του Μαρκ Χατζηπατέρα. Από τις πιο διάσημες ελληνικές εικαστικές υπογραφές διεθνώς, στη νέα του δουλειά δημιουργεί με το γνώριμο λεξιλόγιο οργανικών μορφών και πρωτόγονων συμβόλων του έναν κόσμο με ιδιαίτερα «δέντρα», υβριδικά πλάσματα και τοτέμ.

Στη συνέχεια της εμπειρίας μας επισκεπτόμαστε την ομαδική έκθεση "Ο μακρινός συγγενής του τυφλού", στην οποία σύγχρονοι καλλιτέχνες ανιχνεύουν την έννοια του κενού...Του χώρου όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε; Mας φοβίζει; Mας είναι άγνωστος ή απλά δεν τον παρατηρούμε; Mας είναι απαραίτητος αφού γεμίζει με την 'παρουσία' του ενδιάμεσους χώρους; Αντιλαμβανόμαστε άραγε σπουδαία 'δώρα' που υπάρχουν γύρω μας σε χώρους λιγότερο ορατούς; ...Η προσέγγισή μας είναι βιωματική, ώστε τα παιδιά να 'συνδεθούν' μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες με τα έργα και να δημιουργήσουν και δικά τους.Τα έργα είναι ευφάνταστα και ιδιαίτερα ευρηματικά.

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη μέχρι Πέμπτη, απόγευμα, 31 Μαϊου 2012.

Ραντεβού: στην οδό Αθηνάς, στην έξοδο ΜΕΤΡΟ "ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ"
Ώρα: 14:30
Διάρκεια: 1,5 ώρα

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας