Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-09-25 19:02:48 +0300 Ιστορίες με πολύ γέλιο, για ένα κορίτσι με πολύ πείσμα και πολλή φαντασία! Δε θέλω να χτενίσω τα μαλλιά μου

Δε θέλω να χτενίσω τα μαλλιά μου

Δε θέλω να χτενίσω τα μαλλιά μου 470 900
Ιστορίες με πολύ γέλιο, για ένα κορίτσι με πολύ πείσμα και πολλή φαντασία!
Η Καρλότα ξέρει τι δε θέλει: δε θέλει να χτενίσει τα μαλλιά της! Δεν τα χτενίζει ποτέ. Μα ποτέ. Ώσπου μια ολόκληρη ζούγκλα φυτρώνει στο κεφάλι της. Μια ζούγκλα με τα όλα της!

Η Καρλότα πρέπει να φορέσει γυαλιά. Έλα όμως που δε θέλει με τίποτα να τα φορέσει στο σχολείο! Ποτέ των ποτών! Τα κρύβει λοιπόν. Πρώτα στη γλάστρα. Ύστερα στην ταΐστρα των πουλιών. Τέλος στο ενυδρείο με τα ψάρια.

Η Ανέτε Λάνγκεν γεννήθηκε το 1967 στο Λεβερκούζεν. Έχει γράψει πάνω από 60 παιδικά βιβλία. Αρκετές από τις ιστορίες στα βιβλία της δεν είναι της φαντασίας της, αλλά έχουν συμβεί στ’ αλήθεια. Πολλές σκηνές μάλιστα από τη σειρά Καρλότα τις έχει ζήσει η ίδια ως μητέρα δύο παιδιών.

Η Φράουκε Μπαρ γεννήθηκε το 1961 στο Κουκσχάφεν, στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας. Σπούδασε εικονογράφηση στο Αμβούργο, όπου και εγκαταστάθηκε. Από το 1998 εργάζεται ως εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Της αρέσει να ζωγραφίζει βιβλία για παιδιά από τριών έως ενενήντα εννιά ετών.

Σχόλια

Neutral avatar

Οι υποστηρικτές μας