Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-19 15:38:00 +0300 Παράγοντες που ερεθίζουν ή επιτείνουν τους ερεθισμούς της παιδικής επιδερμίδας και πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουε. Δερματάκι με ευαισθησίες

Δερματάκι με ευαισθησίες

Δερματάκι με ευαισθησίες 470 900
Παράγοντες που ερεθίζουν ή επιτείνουν τους ερεθισμούς της παιδικής επιδερμίδας και πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Αν το παιδί σας έχει τάση για αλλεργίες, υπερευαίσθητη, μη ανεκτική επιδερμίδα ή επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από ερεθισμούς, ερυθρότητα, φαγούρα και συχνές μολύνσεις, καλό είναι να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι. Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των παιδιών που μοιράζονται τις ίδιες δυσκολίες με το δικό σας.
Τι πρέπει να γνωρίζουμε
Παράγοντες όπως η ρύπανση, το κρύο, η ζέστη αλλά και τα ακατάλληλα καλλυντικά αποτελούν την αιτία που:
-συντελεί στην αποδυνάμωση της φυσιολογικής δερματικής χλωρίδας και την εγκατάσταση παθογόνων μικροοργανισμών στο παιδικό δέρμα
-σχετίζεται με τη δημιουργία ερεθισμού και ξηρότητας
 -οδηγεί στην εμφάνιση φλεγμονής (κοκκινίλα, φαγούρα)
Οι συνέπειες
Προκαλούνται ερεθισμοί στο παιδικό δέρμα που γίνεται αντιδραστικό και παρουσιάζει τάση αλλεργίας. Επιπλέον αποδυναμώνεται ο δερματικός φραγμός, ενώ η ξηρότητα και οι φλεγμονές μπορεί επίσης να εμφανιστούν.
Τι μπορούμε να κάνουμε
-Επιλέγουμε καθαριστικά προϊόντα φυσικής προέλευσης και φυτικά εκχυλίσματα για βαθύ καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς και επιπλέον αντιερεθιστική και καταπραϋντική δράση.
-Επιπλέον καταλήγουμε σε επιλογές που θα χαρίσουν στο κεφαλάκι του παιδιού μας υγιή όψη, αλλά και ενίσχυση της ελαστικότητας της τρίχας, καθώς και ενυδάτωση σε βάθος.
-Βεβαιωνόμαστε ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν δεν περιέχουν Parabens, χρώμα, αλλεργιογόνα αρώματα, γλουτένη, σιλικόνες, σαπωνόμαζα, θειούχα, αλκοόλες και άλλα συνθετικά συστατικά που δυνητικά προκαλούν αλλεργίες στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

Η Frezyderm συστήνει
Sensitive Kids shower bath
Ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο περιποιείται τη φυσιολογική, ευαίσθητη, ερεθισμένη παιδική και με τάση αλλεργίας επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και φλεγμονές, ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Δημιουργεί πλούσιο αφρό που κάνει το μπανάκι “παιχνίδι” και ξεπλένεται πολύ εύκολα. Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια!
Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας