Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-04-27 00:31:20 +0300 Αυτά τα ρούχα και αντικείμενα μπορούν να ξαναγεμίσουν ζωή και να δώσουν χαρά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Δίνοντας ζωή στα παλιά αντικείμενα

Δίνοντας ζωή στα παλιά αντικείμενα

Δίνοντας ζωή στα παλιά αντικείμενα 470 900
Αυτά τα ρούχα και αντικείμενα μπορούν να ξαναγεμίσουν ζωή και να δώσουν χαρά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται το γνωστό ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες των παιδιών. Ανεβάζουμε τα χειμωνιάτικα, κατεβάζουμε τα καλοκαιρινά. Υπάρχουν όμως και αρκετά αντικείμενα που πλέον δεν κάνουν στα παιδιά, παιχνίδια που πλέον τους φαίνονται πολύ ”παιδικά” ή που δεν χρειάζονται πλέον. 

 

Αυτά τα ρούχα και αντικείμενα μπορούν να ξαναγεμίσουν ζωή και να δώσουν χαρά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Σε οικογένειες που αυτά τα παλιά αντικείμενα είναι χρήσιμα και απαραίτητα.

 

Δείτε παρακάτω μία λίστα με οργανισμούς που μπορείτε να ενισχύσετε, δωρίζοντας τα παλιά αντικείμενα των παιδιών σας.

 

Ο Σύλλογος Αγκαλιά υποστηρίζει γυναίκες που μπορεί να μην αντιμετωπίζουν ευνοϊκές συνθήκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης του. Ο Σύλλογος Αγκαλια υποστηρίζει το νέο ζευγάρι και το παιδί στα πρώτα τους βήματα. Δέχονται από βρεφικά είδη και τρόφιμα εώς και έπιπλα ή είδη ατομικής υγιεινής. 

 

Το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή γύρω από της Ραφήνας και την Νέας Μάκρης και ιδρύθηκε το 1967 από Μοναχές. Σκοπός του ιδρύματος να υποστηρίξει παιδιά που δεν έχουν γονείς και χρειάζονται προστασία. Διάφορα είδη συλλέγονται καθημερινά από τον οργανισμό από χρήματα, ρούχα, σχολικά είδη και παιχνίδια. 

 

Η Κιβωτός του Κόσμου υποστηρίζει απροστάτευτα παιδιά σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων και φορείς προστασίας ανηλίκων. Συλλέγονται κατά κύριο λόγο είδη ρουχισμού και τρόφιμα. 

 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Φροντίδας Θεόφιλος υποστηρίζει πολυμελής οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Δέχονται ρούχα σε καλή κατάσταση, ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα. 

 

Ένας από τους πιο γνωστούς οργανισμούς, τα Παιδικά Χωριά SOS βοηθούν εδώ και πολλά χρόνια τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά και μπορεί να βρίσκονται μακριά από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και παλιά αντικείμενα συλλέγονται καθημερινά από τον οργανισμό. 

 

Τέλος το Κ.Υ.Α.Δ.Α. (Κέντρο Υποδοχής του Δήμου Αθηναίων), βοηθά ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν στέγη και ούτε τα βασικά εφόδια για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Ο ΄Δήμος Αθηναίων δέχεται ρούχα, φάρμακα, είδη υγιεινής, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα. 

 

Αυτό το Πάσχα ενισχύουμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη, δωρίζοντας τα παλιά μας αντικείμενα και ρούχα. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας