Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-19 13:00:04 +0300 "Τα ταξίδια και η επαφή με άλλους πολιτισμούς είναι το καλύτερο σχολείο" υποστηρίζουν οι δύο γονείς. Γονείς αποφάσισαν να μην πάνε τα παιδιά τους σχολείο για να κάνουν μαζί το γύρο του κόσμου

Γονείς αποφάσισαν να μην πάνε τα παιδιά τους σχολείο για να κάνουν μαζί το γύρο του κόσμου

Γονείς αποφάσισαν να μην πάνε τα παιδιά τους σχολείο για να κάνουν μαζί το γύρο του κόσμου 470 900
"Πιστεύουμε ότι με αυτόν τρόπο τα παιδιά μας θα μάθουν πολλά περισσότερα από ότι άλλα παιδιά στην ηλικία τους." Με αυτό το επιχείρημα η οικογένεια King ξεκίνησε το γύρο του κόσμου!

Όταν ο Winsnton και η Hunter έγιναν 6 και 4 χρονών αντίστοιχα, οι γονείς τους πήραν την απόφαση να μην τους στείλουν στο σχολείο. Ο λόγος; Ο  Paul και η Caroline King βλέπουν τη μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. 

"Δε θα αναγκάζαμε ποτέ τα παιδιά μας να δώσουν εξετάσεις , να μάθουν κάτι παπαγαλία, ούτε καν να πάνε σχολείο. Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι να μορφωθεί ένα παιδί. Ποτέ δε φωνάζουμε στα παιδιά μας, πώς μπορούμε λοιπόν να αφήσουμε κάποιον άλλον να το κάνει;" είπε ο μπαμπάς των δύο παιδιών. 

Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι του έναντι 280.000 δολαρίων και ξεκίνησε με τα παιδιά του ένα ταξίδι σε όλον τον κόσμο. 

Τους τελευταίους 19 μήνες, η οικογένεια King έχει επισκεφθεί 15 χώρες από τη Ρουμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, μέχρι την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Μαλαισία και τις Μαλδίβες. 

"Πιστεύουμε ότι με αυτόν τρόπο τα παιδιά μας μαθαίνουν πολλά περισσότερα από ότι άλλα παιδιά στην ηλικία τους."

Σωστό ή λάθος, ένα είναι σίγουρο. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το ζευγάρι από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, είναι εντυπωσιακές!

 Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας