Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-22 13:01:58 +0300 Εσείς γνωρίζατε ότι η Σπιρουλίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού; Γνωρίστε τη Σπιρουλίνα

Γνωρίστε τη Σπιρουλίνα

Γνωρίστε τη Σπιρουλίνα 470 900
Εσείς γνωρίζατε ότι η Σπιρουλίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού;
Καθώς η Σπιρουλίνα έχει εξαιρετικά υψηλή θρεπτική αξία, είναι θρεπτική και για τη μητέρα αλλά και για το αγέννητο παιδί. Επιπρόσθετα, προσφέρει στη μητέρα πρόσθετες πρωτεΐνες, όπως σίδηρο, χωρίς το πρόσθετο λίπος και τους υδρογονάνθρακες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερδοσολογία βιταμίνης Α, καθώς η Marcus Rohrer Spirulina περιέχει την προβιταμίνη Α β-καροτένιο. Το β-καροτένιο μετασχηματίζεται από τον οργανισμό σε βιταμίνη Α, μόλις αναγνωρίσει ο οργανισμός ότι υπάρχει ανεπάρκεια. Σε περίπτωση που οργανισμός έχει επαρκή βιταμίνη Α, το β-καροτένιο απλά εκκρίνεται. Αυτός είναι και ο λόγος που διαφέρει από τη βιταμίνη Α, τυχόν πλεόνασμα της οποίας μπορεί να αποθηκευτεί στο ήπαρ και να προκαλέσει υπερδοσολογία.

-Η Σπιρουλίνα αποτελεί ασφαλή πηγή θρεπτικών στοιχείων για τις έγκυες γυναίκες και είναι ιδανική για την αύξηση των επιπέδων σιδήρου (απορροφήσιμος σίδηρος  και βιοενεργή βιταμίνη Β12 για βελτίωση του σχηματισμού ερυθρών αιμοσφαιρίων και ιδανική οξυγόνωση του εμβρύου).

-Η Σπιρουλίνα συνιστά ιδανική φυτική πηγή βιοενεργής βιταμίνης Β12, η οποία, μαζί με το σίδηρο, είναι επίσης σημαντική για το σχηματισμό των αιμοσφαιρίων και τη νευρολογική ανάπτυξη.

-Η Σπιρουλίνα περιέχει ολοκληρωμένη, καλά ισορροπημένη πρωτεΐνη για την άριστη ανάπτυξη του εμβρύου και βιταμίνες Κ1 και Κ2 που συμβάλλουν στη φυσιολογική πήξη του αίματος και βελτιώνουν το σχηματισμό των οστών.

-Η Σπιρουλίνα είναι η πιο ολοκληρωμένη φυσική θρεπτική πηγή των σημαντικών και απαραίτητων ωμέγα 6 λιπαρών οξέων και του γ-λινολενικού οξέος (GLA), που συμβάλλουν στην υγεία του γυναικείου οργανισμού.

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά! Με την συσκευασία Marcus Rohrer Spirulina των 180 δισκίων, παίρνετε δώρο 60 επιπλέον δισκία σε  μοναδική συσκευασία ιδανική για τις μετακινήσεις σας!


Ενημερωθείτε από το site μας για όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της Spirulina Marcus Rohrer!!!
Marcus Rohrer Spirulina®

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας