Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-07 11:42:06 +0200 Μαμά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει το αγαπημένο αρκουδάκι της κόρης της που βρίσκεται στο νοσοκομείο. "Γνωρίζετε που είναι ο Bobby το αρκουδάκι;"

"Γνωρίζετε που είναι ο Bobby το αρκουδάκι;"

"Γνωρίζετε που είναι ο Bobby το αρκουδάκι;" 470 900
Μαμά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βρει το αγαπημένο αρκουδάκι της κόρης της που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν περίπου δύομιση χρόνια πριν όταν η Riane Martin και ο σύζυγός της Gareth έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς. Το ασπρόμαυρο αρκουδάκι που αγόρασαν στο ταξίδι του μέλιτος, ο Bobby, προορίζεται για το μωρό τους! Η μικρή Sierra ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες αργότερα και οι γιατροί διαγνώσκουν ότι πάσχει από το σύνδρομο Pierre Robin, το οποίο την δυσκολεύει να αναπνέει κανονικά. Τις πρώτες ημέρες οι γιατροί δεν άφηναν την Riane και τον Gareth να βλέπουν για πολλή ώρα την κόρη τους και αυτοί έβαλαν στο κρεβατάκι της τον Bobby για να της κρατάει συντροφιά συνεχώς. 

Δύο χρόνια μετά, το κοριτσάκι μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, πάντα όμως έχοντας στο πλευρό της τον δικό της φύλακα άγγελο. Η Sierra και ο Bobby είναι αχώριστοι! Ο Bobby ήταν δίπλα της σε όλα της τα χειρουργεία και η Sierra δεν μπορεί να κοιμηθεί χωρίς αυτόν. 

"Μήπως γνωρίζετε που είναι ο Bobby το αρκουδάκι; Καλέστε στο 020 36120522 ή στείλτε email στη διεύθυνση victoria.finan@mailonline.co.uk"

Το παραπάνω μήνυμα δημοσιεύσε η Riane Martin, όταν μετά από πτήση τους από το Gran Canaria στη Manchester, ο Bobby χάθηκε. 

"Η κόρη μου με ρωτάει που πήγε ο Bobby και εγώ συνέχεια της λέω ότι είναι διακοπές. Κάθε μέρα με ρωτάει επίμονα πότε θα γυρίσει."

Το μήνυμα της Riane έγινε viral και κοινοποιήθηκε πάνω από 25.000 φορές. Οι έντονη προθυμία γνωστών και αγνώστων της οικογένειας να βοηθήσουν είναι πραγματικά συγκινητική. Μία κυρία μάλιστα, προσφέρθηκε να πάει στο μαγαζί που είχαν αγοράσει τον Bobby πριν από δύο χρόνια και να πάρει έναν ίδιο.

Δυστυχως ο Bobby ακόμα αγνοείται, η "εκστρατεία" αναζήτησης όμως μέσω των social media, με κύριο hashtag το #findbobbybear, μόλις ξεκίνησε.

Πηγή: dailymail.co.uk 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας