Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-10-09 17:31:09 +0300 Έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο με τις σκανδαλιές τους και τις τρέλες τους! Τι είναι επιτέλους αυτά τα Sunny Bunnies? Γνωρίστε τα φοβερά Sunny Bunnies!

Γνωρίστε τα φοβερά Sunny Bunnies!

Γνωρίστε τα φοβερά Sunny Bunnies! 470 900
Έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο με τις σκανδαλιές τους και τις τρέλες τους! Τι είναι επιτέλους αυτά τα Sunny Bunnies?

Τα Sunny Bunnies είναι φανταστικά πλάσματα, που ζουν στον Ήλιο. Μπορούν να πετάξουν μέσω μιας μυστικής πόρτας στη Γη με τη βοήθεια των ακτίνων του ήλιου. Πριν αφήσουν το ζεστό κλίμα τους, βάζουν πολύχρωμα ζεστά παλτά από ηλιόλουστη γούνα για να τα κρατήσουν ζεστά. Τα Bunnies μπορούν να εμφανιστούν παντού όπου υπάρχει φως και αν πέφτει το σκοτάδι, οτιδήποτε από το φως του φεγγαριού μέχρι το φως των αστεριών, ακόμη και το φως των κεριών αρκεί για να τους φέρει στη ζωή.

 

 

 

Οι ήρωες των Sunny Bunnies!

Τα Sunny Bunnies είναι γεμάτα χαρά και κάθε θαμπό θέμα που συναντάνε μετατρέπεται σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και κάθε τόπος που συμβαίνει να βρίσκονται μετατρέπεται σε μια παιδική χαρά. Όπου εμφανίζονται - πάρκο, γήπεδο ή τσίρκο - οι Bunnies βρίσκουν κάτι να κάνουν αμέσως και να το κάνουν διασκεδαστικό. Οι Bunnies μπορούν να γελούν ο ένας στον άλλο και να κάνουν αστεία μεταξύ τους, αλλά είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν. Συχνά καταλήγουν σε γελοίες και αστείες καταστάσεις, αλλά βρίσκουν πάντα μια λύση στα πιο δύσκολα προβλήματα - όλα χάρη στο ομαδικό πνεύμα. Όταν τελειώσει το παιχνίδι επιστρέφουν στο σπίτι, στον ήλιο. Αυτά τα ανήσυχα πλάσματα δεν μπορούν να παραμείνουν ακίνητα για πολύ και σύντομα ξεκινούν για τα ταξίδια τους ξανά, πηγαίνουν σε νέα μέρη και μετατρέπουν νέες περιπέτειες σε γεμάτα διασκέδαση παιχνίδια.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας