Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-05-06 16:16:55 +0300 Ποιες διάσημες Ελληνίδες θα γιορτάσουν για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας; Για πρώτη φορά μαμά

Για πρώτη φορά μαμά

Για πρώτη φορά μαμά 470 900
Ποιες διάσημες Ελληνίδες θα γιορτάσουν για πρώτη φορά την Ημέρα της Μητέρας;

Την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας. Προκαταβολικά λοιπόν, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Η μητρότητα είναι ένα υπέροχο ταξίδι για κάθε γυναίκα και φυσικά οι celebrities δεν αποτελούν εξαίρεση. 

Ποιες celebrities και νέες μανούλες θα γιορτάσουν την ημέρα αυτή για πρώτη φορά;

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η μικρή Μπιάνκα γεννήθηκε στις 25 Μαΐου και όπως λέει έκτοτε η νέα μαμά αρκετά συχνά σε συνεντεύξεις της, ο ερχομός της τής άλλαξε τελείως τη ζωή.

 

The @freshpatisserie team backstage having a blast!!!???????????????? Bianca is in the house!!???????? #freshsoundsvol2 #freshpatisserie #cd #winter #sounds #freshpaper4

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις

 

Όχι ένα, αλλά δύο μωράκια απέκτησαν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη! Η διάσημη φωτογράφος έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Σεπτέμβρη και τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει το νέο της ρόλο!

 

Baby care????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία μαμά διαφορετική από όλες τις άλλες. Το ροκ babyshower που έκανε λίγο πριν τον ερχομό της κόρης έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως και τα μωρουδίστικα που έχει διαλέξει για τη μικρή Λυδία.

 

40ρήσαμε και το γιορτάζουμε @bigmouthbar #favorite_place #best_pizza #coolest_music #babynardo #family #sohappytogether

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

 

Η Ζέτα Δούκα είναι και αυτή μία νεά μανούλα! Μέχρι και την ημέρα που έφερε στον κόσμο το μωρό της, δεν ήξερε αν περίμενε αγοράκι ή κοριτσάκι. Πριν λίγες μέρες μοιράστηκε μαζί μας την πρώτη της φωτογραφία, ενώ ανήμερα του Πάσχα αποκάλυψε ότι το όνομά της θα αρχίζει από το γράμμα "Θ".

 

Μονο αυτο αρκεί... #mygirl ??????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zetadouka (@zetadouka) στις

 

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου απολαμβάνει και εκείνη τους πρώτους μήνες της μητρότητας και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές  και σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Η Βικτώρια Χαλκίτη μετά από 8 χρόνια γάμου, έγινε μανούλα! Ο γιος της ήρθε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες και το ανακοίνωσε η ίδια στο Facebook!

 

Για το τέλος αφήσαμε τη γλυκιά ηθοποιό Φαίη Ξυλά που πριν λίγες εβδομάδες έγινε και αυτή για πρώτη φορά μαμά! Αν και η ίδια δε χρησιμοποιεί τα social media, την ημέρα εξόδου της από το μαιευτήριο δεκάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι ήταν εκεί!

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας