Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 10:32:39 +0200 Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δίνουμε πάντα ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα και την περιποίησή του καθημερινά. Για να χει το μωρό, δέρμα καθαρό

Για να χει το μωρό, δέρμα καθαρό

Για να χει το μωρό, δέρμα καθαρό 470 900
Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δίνουμε πάντα ιδιαίτερη σημασία στην φροντίδα και την περιποίησή του καθημερινά.

Για να ‘χει το μωρό, δέρμα καθαρό
Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δίνουμε πάντα ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα και την περιποίησή του καθημερινά.
Για πρόληψη της βρεφικής δερματίτιδας και των ερεθισμών
•    Δεν ξεχνάμε ότι η παρατεταμένη επαφή του μωρού με το υγρό στοιχείο, μπορεί να το αφυδατώσει, έτσι είμαστε προσεκτικοί και δεν ξεχνιόμαστε με το πλατσούρισμα!
•    Κάθε φορά που το παιδάκι λερώνεται, φροντίζουμε για τον άμεσο καθαρισμό του.
•    Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί. Πρέπει, ταυτόχρονα, να είμαστε βέβαιοι ότι είναι απόλυτα στεγνό και πως θα παραμείνει έτσι ως το επόμενο άλλαγμα. Αυτό επιτυχγάνεται με τη χρήση ενός ειδικά σχεδιασμένου προϊόντος με σύνθεση τέτοια που θα απορροφήσει την επιφανειακή υγρασία. Επιπλέον, θα προστατεύσει το δέρμα από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες χωρίς να προκαλέσει αφυδάτωση, έχοντας παράλληλα αντιφλογιστική και καταπραϋντική δράση.
Το ταλκ (πούδρα) είναι μια ιδανική επιλογή αφού διαθέτει ενισχυμένη προστατευτική δράση ενάντια στην υγρασία. Επιλέγουμε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας ικανοποιητικότερα και επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή όποτε χρειάζεται.
Έξτρα tip
Τα προϊόντα που θα επιλέξουμε για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας, θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατά με τη βρεφική και την παιδική επιδερμίδα, να σέβονται τη φυσιολογία της, να είναι ιδιαίτερα απαλά, Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένα και να μην περιέχουν αμφισβητούμενης ασφάλειας συντηρητικά.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας